2777
2789
عنوان

خدا یه دقیقه بیا

156 بازدید | 18 پست

چی میشد ازین دار دنیات، کمی آسایش به منم میدادی؟!

تنهایی

بی‌پولی

سختی همیشگی

بی کسی

ممنونم خدا، دیگه ازت نعمت نمی‌خوام. فقط تنهام بذار ، بذار به درد بی‌پناهی و بی کسی بمیرم

آرزویم، خواستم، هدفم یک حیات روشن و نورانی است. 

خدا زحمته اینا درخواست های منم هست 

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدایا این درخواست هایی که استارتر داره منم میخوام

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

منم همینارو میخوام🙂نمیدونم چرا امتحاناش از ما انقدر سختهبرا بقیه امتحانش دیدم یه سوسکه

واقعا چرا باید واسه ما اینطور باشه

به خدا دیگه بریدم....

خدا بهت بهترین بدهاما واقعا ایمان دارم که منو دوست نداره خدا

نه باور کن اینجوری نیست همه چی به وقتش 

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خدا بهت بهترین بدهاما واسه من جز زجر و نکبت و بدبختی نداد

هییی

عزیزم ناراحت نباش انشالله مشکلات شما هم حل میشن

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

هیییعزیزم ناراحت نباش انشالله مشکلات شما هم حل میشن

عزیز هیچ مشکلی نبوده که بالاخره آسان نشه

ولی عمری که با زجر و مشقت پیش بره، با هیچی قابل جبران نیست.

ببین من هروقت خالم خوبه، مثل دیروز، نماز خواندم، اما امروز که حالم بده، توان ندارم واقعا، انکار شکسته شده ام و نمی تونم بلند شم از جا 

حتی ایمان هم در فقر هم از بین می‌ره....پس خدا حتی نمی‌خواد من نزدیکش باشم 

,به خودت سخت نگیر

همه یه جورایی در فشارن ، دارا و‌ندار

تهش همه دست خالی باید بذارن برن، پس خوشحالی و شاد بودنتو به هیچ‌چیز و‌هیچ‌کس وابسته نکن

من و گنجشک دلم غرق در تماشای تو بودیم       تو بی خبر پر زدی بر ایوان دگر😢😢😢