lovee مدیر استارتر عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 9345 عنوان بیاین بگین آیا یخچالمون خراب شده یا چی 58 بازدید | 7 پست دماش مثل همیشه ۶درجه نشون میده اما اصلا سرد نیس داخلش از ظهر آب گذاشتم اصلا سرد نشده درحالیکه قبلا خیلی زود سرد و خنک میکردپایینش فریزره ک سالمه اگه خراب شده چرا دماش همون نشون میدهکسی یخچالش این مدلی شده؟ صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی 1404/05/14 | 17:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40650 خیلی پرش نکردی که هوانتونه بچرخه؟ راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
lovee مدیر استارتر عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 9345 خیلی پرش نکردی که هوانتونه بچرخه؟ نه ی قفسه شو خالی کردم هیچ فرقی نکرد صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40650 نه ی قفسه شو خالی کردم هیچ فرقی نکرد پس زنگ بزنیدبه سرویسکار راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
پـرےچـهر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 13879 اتفاقا الان داره یخچال خونه مادرم و درست میکنه اصلا سرد نمیکرد موتورش خراب شده https://abzarek.ir/service-p/msg/2277698
arameshm عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 21652 از بس برق نوسان داره همه وسایل دارن خراب میشن من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
lovee مدیر استارتر عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 9345 از بس برق نوسان داره همه وسایل دارن خراب میشن اره بخدا مواد غذایی همش یخشون باز میشه دوباره یخ میزنن دوباره باز میشن صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی
lovee مدیر استارتر عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 9345 اتفاقا الان داره یخچال خونه مادرم و درست میکنه اصلا سرد نمیکرد موتورش خراب شده فریزرش هم کار نمیکرد صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی