2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین چند دست لباس خریدن مصیبته با این گرونیا.دختر من سه سالشه تقریبا،عمدتا لی میپوشه حالا پیشبندی یا ...

آره قبول دارم چون بچس نمیتونه تمیز نگه داره برای همینم باید چن دست بخری من معمولا یکیش رو خیلی گرون میگیرم بقیه مناسب مثلا امسال یکیش شد 150 بقیش شد 70 و 40 و این قیمتا 

راس میگین منم مجبور شدم یه کفش 68 تومنی برای پیراهنش بگیرم یه کفش اسپرت برای تیپ اسپرتش

باور کن خریدای من از اون کمتر شد قیمتش

آره قبول دارم چون بچس نمیتونه تمیز نگه داره برای همینم باید چن دست بخری من معمولا یکیش رو خیلی گرون ...

منم دقیقا همین کارو میکتم.ی دست اسپرت ی دست خانومانه گرون و شیک بقیه قیمت مناسب

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
واسه دختر بچه زیر سه سال فقط لباس عروسکی خوبه نه شلوار لی و .... این چیزها بنظرم همون لباس ها که روش ...

آخه همش که نمیشه مث عروسک راش برد راحتی بچه از همه چیز مهم تره.فک کنید مدام ی پیراهن پف دار تنش باشه،میخواد بدوه بازی کنه گناه داره

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
اصلا دنبال کت نیم تنه نرو من گشتم جداش نیست فقط روی لباسا هست برای همینم بهتره لباسش رو ببری تعویض&n ...

آره واقعا سخته.من ی شلوار کتون قبل عید براش خریدم حالا ی کت براش میخوام که ست کتم وجود نداره.اما الحمدالله برا پیراهنش پیداکردم

اصلا دنبال کت نیم تنه نرو من گشتم جداش نیست فقط روی لباسا هست برای همینم بهتره لباسش رو ببری تعویض&n ...

یبارعوض کردم بخاطر  رنگش دیگه نمیتونم .خریدهای امسالمو گند زدم 😣

آخه همش که نمیشه مث عروسک راش برد راحتی بچه از همه چیز مهم تره.فک کنید مدام ی پیراهن پف دار تنش باشه ...

نه عزیزم نباید که حتما پف دار باشه به لباس راسته و جمع و جورش باید گرفت من واسه دخترم از همین ها گرفتم