2777
2789
شهریارم این لباسو گرفته بودم دوستان گفتن واسه عید مناسب نیس خودمم نظرم همینه

کدوم لباسو؟؟

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شلوارلی و بلوزسفید خوشگلم  خوب بشه فک کنم

من شلوار لی دخترم تقریبا آبی تیرس با ی بلوز سفید که کت روشن یاسی رنگه...دوس دارم تو تنش 

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

اون لباس چون آستین حلقه ای هست مناسب نیست من از این لباسا که روش کتای بلند دارن پارچه هاشون ترکن گرفتم خیلی راحت و در عین حال شکیلن البته جز اون چن تا دیگه گرفتم مثلا یه بلوز حریر که روش یه کت نخی سبک میاد با شلوار قد 90 و یه شومیز حریری خریدم و این دست لباسا که کثیف شد لنگ نمونم

کاش عکسشو میفرستادین

الان خونم نیستم...فردا اگه تونستم برات عکس میگیرم

استارتر منم دخترم دوسالشه من براش پیراهن گرفتم که با زیر سارافونی و جوراب شلواری میپوشه و یه شلوار نو هم داشت که با یه بلوزی که از جلو دکمه میخوره ست کردم . یا میتوتی از این پیراهن هایی که کت داره بگیری هر موقع خواستی کتش و در بیاری

کدوم شهرین ؟ امسال زیاد هوا سرد نیست شما لباسه شیک مناسب فصل بگیر که حد اقل تا چهار پنج ماه بتونه ا ...

اشکاله تایپیه خانم معلم😊

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

خب اینو با ی کت تک نیم تنه و ی جوراب شلواری میتونی تنش کنی

اون لباس چون آستین حلقه ای هست مناسب نیست من از این لباسا که روش کتای بلند دارن پارچه هاشون ترکن گرف ...

همین چند دست لباس خریدن مصیبته با این گرونیا.دختر من سه سالشه تقریبا،عمدتا لی میپوشه حالا پیشبندی یا شلوار خب با کفش مناسب پیراهن نمیتونه شلوار لی بپوشه پس باید دوجفت کفش بخرم،حداقل دویا سه تا بلوز میخواد واییییی آدم گریش میگیره

اخه بیشتر بدرد عروسی و جشن میخوره. چون عید رفتو امده واسه بچه دستو پاگیره

آره.کاش براش ی پیراهن ترک میخریدی که تابستونم بتونه تنش کنه.پس نمیگیره مغازه داره؟