2777
2789
عنوان

دنده عقب

79 بازدید | 9 پست

ماشین مربی سایناعه موقع دنده عقب رفتن که باید برگردم کامل شیشه عقبو نگاه کنم از شیشه عقب هیچی نمیبینم😐 مربیم نمیزاره از آیینه بغل ببینم میگه افسر گیر میده چکار کنم خب الان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من موقع دوبل رفتم همینجوری نگفت عقب برو نه دیگه میزنیم دنده عقب

نه منظورم میزان سرعتش بود😂خیلی نباید گاز بدی؟

بعد کلاج ماشین ازمون چجوریه پایین نقطه حرکتشه یا بالا

نه منظورم میزان سرعتش بود😂خیلی نباید گاز بدی؟بعد کلاج ماشین ازمون چجوریه پایین نقطه حرکتشه یا بالا

اها 😂😂 ببین بستگی داره با سرعتی برو که کنترل ماشین کامل دستت باشه بالاخره عقب سخت تره دیگه به مهارت خودت بستگی داره 

ماشین آزمونم باز هر جا یه جوره مثلا برای من بالا بود دوستم پایین

اها 😂😂 ببین بستگی داره با سرعتی برو که کنترل ماشین کامل دستت باشه بالاخره عقب سخت تره دیگه به مهار ...

خب دیگه کلاج هرجا درگیر شد باید نگه داریم حالا چه پایین باشه چه بالا

بعضیا میگن بخاطر کلاج رد میشن من متوجه نمیشم خب نقطه درگیری واضحه باید همونجا پدال رو ثابت کنی 

خب دیگه کلاج هرجا درگیر شد باید نگه داریم حالا چه پایین باشه چه بالابعضیا میگن بخاطر کلاج رد میشن من ...

نه عزیزم راست میگن برای مبتدی ها سخته خب خاموش میکنن 

با هرچی تمرین کردن دوس دارن ماشین ازمونم همون باشه