2777
2789
عنوان

دادگاه

505 بازدید | 21 پست

دوستان تا حالا کارتون به دادگاه کشیده که متصدی یا پرسنل دادگاه حرفی بزنه یا پیشنهادی که منصرف بشید ازشکایت تون

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

عزیزم خواستی داستان عروسیمو بگم،نه خاستگاری اومدن یه عصر خودشو و خواهرش اومدن نه گلی آوردن نه شیرینی،عروسی نه خریدی ،خواهرش یه تیکه پلاک زنجیر شکسته آورد گفت برو درستش کن،یه حلقه هم قرض گرفت،با یه کهنه چمدون که مال خرید عروسی زن سابقش بود آورد خالی بود منم از سر ناچاری کهنه لباسامو تا کردم ربان زدم گذاشتم چمدون ک ملت میومدن نگاه خرید عروسی کنن،خودمم سه تیکه طلا داشتم شب عروسی پوشیدم با اون پلاک شکسته ی ک خواهر شوهرم داد بردم طلا فروشی تعمیرش کردم

عزیزم خواستی داستان عروسیمو بگم،نه خاستگاری اومدن یه عصر خودشو و خواهرش اومدن نه گلی آوردن نه شیرینی ...

اجی گلم مال چه سالی بود ایا شما هم ازدواج دومت بود یا دختر بودی

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سال ۱۳۹۷ بود،نه برای من ازدواج اولم بود دختر بودم

چند سال پیش بود چطور راضی شدی زن ک مرد مطلقه بشی ؟؟حالا زن اون شوهرت کجا رفت جدا شد یافوت کرده بود زنش شدی پولدار نبودن با خرجی برات کردن خواهری چند سالت بود؟

چند سال پیش بود چطور راضی شدی زن ک مرد مطلقه بشی ؟؟حالا زن اون شوهرت کجا رفت جدا شد یافوت کرده بود ز ...

۲۲ دو ساله بودم از بس احمق بود زنش شدم چون خانواده یا بزرگتر عاقلی نداشتم،خودمم که از بس ساده و خر بودم،زن اولش جدا شد بخاطر اینکه گشنه گدا بود،بداخلاق و معتاد بود الکلی بود زنه رفت خودشو راحت کرد

۲۲ دو ساله بودم از بس احمق بود زنش شدم چون خانواده یا بزرگتر عاقلی نداشتم،خودمم که از بس ساده و خر ب ...

بمیرم برات خواهری ۲۲سال اوج جوانی زن یه مرد بااین مشخصات براش فوری بچه اوردی حتمی چون اون چنین جواهری راحت از دست نمیده الان زندگی میکنی از خودت بگو مشتاقانه میشنویم😂❤️❤️❤️❤️❤️❤️

بمیرم برات خواهری ۲۲سال اوج جوانی زن یه مرد بااین مشخصات براش فوری بچه اوردی حتمی چون اون چنین جواهر ...

قربونت عزیز دلم،چیکار کنم خواهر جان بس که خونواده ی سمی داشتیم وضع مالی خراب خانوادم میدان جنگ بود بزن بُکش فحش روزی نبود مردم محله نیان به تماشای این خانواده روزی یه داستان بخدا شده بودیم سینما واسه مردم،از سر بدبختی دقیقا از چاه در اومدم افتادم به چاله ،یکی از اقوام شوهرمو آورد و ضمانت کرد گفت خوبه فلانه ما هم از سر رسوایی پذیرفتم،یهو خودشو نشان نداد هر چه بیشتر میگذره گَندش بیشتر درمیاد

قربونت عزیز دلم،چیکار کنم خواهر جان بس که خونواده ی سمی داشتیم وضع مالی خراب خانوادم میدان جنگ بود ب ...

بمیرم الهی چه ها که نکشیدی آخ خواهر مظلومم💔😔

خدا به دل صبورت رحم کنه 

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!

طلاقه ؟

اره

اینجا بزارم؟

اره خواهری