2777
2789
عنوان

زگیل کف پا با سرکه سیب خوب میشه ایا

175 بازدید | 18 پست

سرکه سیب زدم بهش 

از یه سال و نیم پیش کف پام یه دونه زده 

فکر کنم زگیله 

چه کنم 

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

احتمالا کف پا میخچه است چسب میخچه از داروخونه بگیر یا شیره انجیر بزن درد داره ولی ازین میبره 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا کف پا میخچه است چسب میخچه از داروخونه بگیر یا شیره انجیر بزن درد داره ولی ازین میبره

شیره انجیر همون کار سرکه رو میکنه ولی اصلا درد نگرفت الان 

حتی سوزش هم نداشت 😪

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
شاید میخچه استزگیل کف پا ی دونه نیست چند تا کنار همه با مرکز سیاهرنگ

نه اصلا 

رنگ پوستمه 

الان عکس میزارم

میخچه نیست؟

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

شیره انجیر همون کار سرکه رو میکنه ولی اصلا درد نگرفت الان حتی سوزش هم نداشت 😪

زگیل  اگ باشه ب همین راحتیا نمیره

ممکنه بیخیالش بشی خود ب خود ی روز ببینی نیست

ب قدرت سیستم ایمنیت بستگی داره

ی راهشم کرایوه

ی ماده ای میزنن یخ میزنه از بین میره

دکتر پوست بری انجام میدن

شیره انجیرم مداومت میخواد 

اینه البته الان از حموم اومدم روش یکم خشکه زده

زگیل اگ باشه ب همین راحتیا نمیرهممکنه بیخیالش بشی خود ب خود ی روز ببینی نیستب قدرت سیستم ایمنیت بست ...

گذاشتم عکسش رو عزیزم

نه اصلا رنگ پوستمه الان عکس میزارم

هر دوش رنگ پوسته

تو نت بزن تفاوت میخچه و زگیل پا

فک کنم تو زیگیل شیارای کف(مثل شیارای اثر انگشت)

همچنان روش هست ولی تو میخچه جداست

و میخچه درد داره

هر دوش رنگ پوستهتو نت بزن تفاوت میخچه و زگیل پافک کنم تو زیگیل شیارای کف(مثل شیارای اثر انگشت)همچنان ...

اون نقطه سیاه ک گفتم خیلیییی ریزه و وقتی زگیل میخواد از بین بره تو مرکزش دیدهمیشه

انگار میخچه هست،روغن سیاهدانه بزن بهش

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

شیره انجیر همون کار سرکه رو میکنه ولی اصلا درد نگرفت الان حتی سوزش هم نداشت 😪

شیره خیلی قوی تره هرجا درخت دیدی یه برگ بچین سریع شیرشو بزن دورشم نخ ببندی شیره بزنی زود خشک میشه میفته

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت