2777
2789
خدایی خودمم دوست ندارم این اوضاع بی ابی و برقوولی لامصب چه ربطی داشت

میخای دسشویی و حموم بشوری با چی میشورید شماها.....؟؟؟ یا حتی تمیز کردن راه پله ها لباساتون با چی میشورید ؟؟؟ 

خوب منم از همون وقت تمیز کاری نکردم

چند ساله تو تمیز کاری نکردی؟

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعن نمیخاد؟؟ میخای دسشوی و حموم بشوری با چی میشوری ؟؟؟

ببین اینا دیگه بهونه است .یه کم آب بریز و شوینده بشور با فرچه یا هر جیزی بعد سریع آبکشی کن نمیخواد از اول تا آخر آب باز باشه که یا من معمولا حموم و اساسی سالی:دو بار میشورم بقیه ش همون تو حموم هستم با فرچه یه دور کف و دیوار هاش و میکشم موقع آبکشی خودم اونم یه آب میگیرم سریع 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
میخای دسشویی و حموم بشوری با چی میشورید شماها.....؟؟؟ یا حتی تمیز کردن راه پله ها لباساتون با چی میش ...

عییزم مطلقا که قطع نیس

من گاهی  صبح زود یا نصف شبا میشورم

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩
دسشویی شسته نباشه ادم حالش بد میشه😰

من به صرفه جویی آب خیلی حساسم ولی دسشویی رو هرروز باید آب بگیرم و هردو سه روز با جرمگیر بشورم آب الکی نمیریزم حمومم هروقت برم با جاروی مخصوص حموم قشنگ همه جاشو میکشم که حالت لیز و کثیفیاش از بین بره همیشه تمیزه خیلی وقتا اصلا جرمگیر نمیخواد 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

من به صرفه جویی آب خیلی حساسم ولی دسشویی رو هرروز باید آب بگیرم و هردو سه روز با جرمگیر بشورم آب الک ...

عاره بابا  اصلا یذره شوینده که بگیری با برس مخصوص بکشی

بعدش آبکشیش  یذره آب بیشتر نمیخواد

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩