ما دو تا خونه سه خواب دیدیم بین اینها مرددیم.
به نظرتون خونه ای که یه خواب تو حیاط درآورده باشه نقشه ش خوب محسوب نمیشه؟ نه اینکه وصل نباشه به خونه ها. یعنی حیاط رو کوچکتر درآورده یه طرف رو با سقف کوتاه تر کرده اتاق خواب و وصل کرده به پذیرایی. یه پنجره هم داره به حیاط.
من مشکلی باهاش ندارم و دوستش هم دارم. مخصوصا که اینطوری اون خواب سوم رو که میخوام اتاق کار و کتابخونه کنم پنجره به حیاط داره و حس قشنگی داره. ولی خب همسرم خوشش نمیاد. و میدونم تو فکر این خواهد بود که بفروشه وقتی دستش بازتر بشه. حالا با خودم میگم نکنه این اتاق تو حیاط درآوردن باعث بشه خونه با نقشه خوبی محسوب نشه و بعدا نتونیم بفروشیمش راحت.
یه خونه دیگه رو همسرم پسندیده که خب از این گرون تره و باید با چک و ریسک و سختی زیاد اونو بخره. متراژش با این یکیه ولی چون در به حیاطه پذیرایی ش بزرگتره و دلبازتره از این لحاظ حق با همسرمه. نقشه ش هم اتاق خواب هارو همه رو برده کنار هم ته خونه، مرتب تر و شکیل تره. ولی اتاق خواباش هیچ پنجره ای ندارن. نورگیر روی سقف البته دوتاش داره. ولی من دلم میگیره این شکلی. دوست داشتم مخصوصا اتاق کارم دلباز باشه. اتاقاش واقعا فقط به درد خوابیدن میخورن. بعد من دلمم نمیخواد اینطور به زورررر و سختی و ریسکی بخوایم خونه بخریم با هزار استرس. اون یکی رو خیلی راحت تر میتونیم بخریم. چکاش سنگین نمیشه. ولی این تا چکا پاس بشه میدونم همسرم دیوونه میشه از استرسشون. چه بسا توش هم گیر کنیم اصلا.