2777
2789
عنوان

خانوما بیاید

76 بازدید | 14 پست

بیاین نظر بدید

ما عقد هستیم خانواده شوهرم هیچ کمکی ندارن به ما حتی پول آب معدنی بااینکه پول داشتن ، پدر شوهرم پول داشت عین بقیه بچه هاش که خونه و ماشین و طلا و عروسی پول داده بهشون به ما هم بده ولی نداد ، گفت چون گردش حسابم بالا هست برید ضامن بیارید وام بگیریم به نام خودتون واستون که ماشین بگیرید خودتون قسطاشو بدید ، الان که موقع دادن وام شده ، بدون اطلاع ما رفته واسه مادر شوهرم نوبت عمل کمر گرفته ، امروز میگیم وام کی میاد ،میگه من وام رو می‌خوام باهاش کمر زنمو عمل کنم ، بااینکه یک میلیارد پول توی حسابش داره ، الان وامی که ما چندین ماه هست منتظرش هستیم و خودمون پول دادیم ضامن واسمون ضمانت کنه میخواد بره کمر زن ۷۰ ساله عفریتش رو عمل کنه باهاش ، دوساله عقدیم ، تمام پولامون بالا کشیدن ، ما الان تمام پولامون رو گرفتن نه پول اجاره خونه داریم نه پول ماشین 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این چه کاریه آخه؟؟🫤🫤شوهرت پشت توعه یا مامان باباش؟؟بنظرم نامزد بمونید تا همه چی درست شه

خیلی مادرش عفریته هست ، الان رفت دعوا 

شوهرم الان فهمید رفت دعوا

خانواده شوهر منم هیچکار نکردن با این که تو حسابشون پر بود، کلا با عروس اگه حال نکنن و انتخاب خودشون نباشی کوفتم به آدم نمیدن، بهتر، یه ریال بهت بدن یه عمر میزنن تو سرت

این چه کاریه آخه؟؟🫤🫤شوهرت پشت توعه یا مامان باباش؟؟بنظرم نامزد بمونید تا همه چی درست شه

پشت من هست شوهرم الان رفت دعوا ، مادر شوهرم عفریته هست ، توی زندگیش نه خدا می‌شناسه نه هیچ پیغمبری ، از خدا بی خبر هست رسما ، بگو پیرزن زیر عمل افتادی مردی ،حداقل بزار دو نفر بگن خدا رحمتش کنه ، اینقدر همه رو ذله کرده همه فامیلاش آرزو مرگشو میکنم مدام ، کل روابط فامیلی رو خراب کرده این زن

پشت من هست شوهرم الان رفت دعوا ، مادر شوهرم عفریته هست ، توی زندگیش نه خدا می‌شناسه نه هیچ پیغمبری ، ...

نمیدونم چرا ی حسی بهم گفت بعد عمل خونه برنمیگرده😑😑🫤🫤

آقا درخواست نده،قبول نمیکنم😊🌱

خانواده شوهر منم هیچکار نکردن با این که تو حسابشون پر بود، کلا با عروس اگه حال نکنن و انتخاب خودشون ...

حالا از پول از جیب اونا نیست ،کلی پول ضامن دادیم واسه وام ، اره مخالف ازدواج ما بودن ، چون ازشون زیادی سر هستیم ما ،کونشون سوخت ، می‌گفت پسرم باید از شهر خودم دختر بگیره ، پیرزن خرفت از خدا بیخبر 

حالا از پول از جیب اونا نیست ،کلی پول ضامن دادیم واسه وام ، اره مخالف ازدواج ما بودن ، چون ازشون زیا ...

دیدی بهت گفتم؟ دردشون رو می دونم، الانم تو اصلا هیزم به آتیش شوهرت نده، بزار با چشم خودش ببینه که از اینا بکشه بیرون

نمیدونم چرا ی حسی بهم گفت بعد عمل خونه برنمیگرده😑😑🫤🫤

ایشالا که برنگرده بقرآن موهای من و شوهرم زیر ۳۰ سال هستیم نصفش سفید شده ، این پیرزن یه تار مو سفید نداره ۷۰ سالشه ، ذلیلمون کرده بخدا ،دوساله عقدیم اول پول خونمون رو بالا کشید الان پول ماشین ، بخدا نداریم هیچی والا نداریم ، ذلیلمون کرده خدا ذلیلش کنه 😭

دیدی بهت گفتم؟ دردشون رو می دونم، الانم تو اصلا هیزم به آتیش شوهرت نده، بزار با چشم خودش ببینه که از ...

حالا بخدا بیا عروسا و داماداش رو ببین ، همه از خانواده هایی که باباشون دو زنی بوده یا بابا معتاد بوده هستن ،پز اونا رو به ما میده ☹️

ایشالا که برنگرده بقرآن موهای من و شوهرم زیر ۳۰ سال هستیم نصفش سفید شده ، این پیرزن یه تار مو سفید ن ...

الهیییی 

عزیزم خدا هم داره شمارو میبینه هم اون خانم رو،نگران نباش،بسپار به خدا،ایشالا که مشکلتون حل بشه و برید سرخونه و زندگیتون و خوشبخت بشید الهی🌱❤️

آقا درخواست نده،قبول نمیکنم😊🌱

حالا بخدا بیا عروسا و داماداش رو ببین ، همه از خانواده هایی که باباشون دو زنی بوده یا بابا معتاد بود ...

خیلی به نظرم باهاشون صمیمی شدی، ارج و قرب خودتو باید خودت ببری بالا، انقد صمیمی شدی پرروشون کردی هرچی می خواد بهت میگه