2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

روزی چند بار معاینه میکنی ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

خودتون انجام دادید ؟

اره بابا . چند بار دکتر معاینه کرده پارسال سونو هم رفتم. براهفته بعد هم وقت سونو گرفتم‌. ولی چون این مدلیه تشخیص خیلی سخته واسم. واسه شماها اونجوری نیس؟ 

اره بابا . چند بار دکتر معاینه کرده پارسال سونو هم رفتم. براهفته بعد هم وقت سونو گرفتم‌. ولی چون این ...

لطفاً خودتون اینکارو نکنید استرس به خودتون میدید و تشخیص رو بدید به پزشک معالجتون چون تخصص کافی وجود نداره امکان داره سلوب های ورمی باشه پر اثر عفونت امکان داره چربی باشه همه چی هست پس تا زمانی که به پزشک مراجعه میکنید به چیزهای بد فکر نکنید 

دعا کنید برام🩷 

این بافت کاملا طبیعیه عزیزم. 

چیزاییکه باید مراقبشون باشی غیرقرینگی جدید یا فرورفتگی بخشی از سینه یا تغییر پوست که شبیه پوست پرتقال بشه یا ترشح از نوک سینه یا یه توده جدیده.

نمیدونم چند سالتونه ولی غربالگری بدخیمی سینه از ۴۰ سالگی با ماموگرافی شروع میشه. قبل از اون خودتون ماهانه تو خونه میتونین مراقب تغییرات باشین و اگه چیز جدیدی احساس کردین فورا برین پیش پزشک. 

Involuntary night owl, here for tea

این بافت کاملا طبیعیه عزیزم. چیزاییکه باید مراقبشون باشی غیرقرینگی جدید یا فرورفتگی بخشی از سینه یا ...

والا اخع اون قدر چیزهای ریز توشه منو به شک انداخته. همش فکرای بد میکنم. پس برا همه اینجوریه؟ 

واقعا دیونه شدم. شاید روزی ده بار

عزیزم سرطانهای بد خیم ناگهانی ریشه میزنن باید هر نیم دقیقه تا نهایتا یک دقیقه معاینه کنی تا خدایی نکرده مشکلی باشه سریع به دادش برسی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

والا اخع اون قدر چیزهای ریز توشه منو به شک انداخته. همش فکرای بد میکنم. پس برا همه اینجوریه؟

بله. البته همه افراد باهم فرق دارن. اما بصورت طبیعی قسمت های مختلف سینه بافت متفاوتی داره. بعضی جاها انگار گره های کوچیک داره مثلا نزدیک زیر بغل. بعضی جاها مثل قسمت پایینی حس شن و ماسه داره که دقیقا شما هم همینو توصیف کردی. شما باید بافت طبیعی سینه خودت رو بشناسی که اگر خدای نکرده تغییری ایجاد شد زود بفهمی. 

چیزی که مهمه اینه که دلیل نگرانی شما چیه؟ اگه بافت سینه نسبت به قبل تغییر کرده این مهمه و باید برید پیش متخصص یه سونوگرافی یا ماموگرافی انجام بشه براتون هر کدوم که برای سنتون مناسبه. 

Involuntary night owl, here for tea