2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۱۴۰۰عقد کردم ولی ۴۰۳واممو گرفتم🥲خیلی اذیت شدم ازخدامیخوام هیچ کس من مث نشه🥲

۪ۧمِۭۚٚیٌٍِۚخٍٖۚۢوۣ۠ٛا۪ٝۧمۭۣٖۚٛۨتِۖ...ولی،نازکنی کنسلی...باهمه بخندی کنسلی...وقت نزاری کنسلی...سرد باشی کنسلی...دیرسین کنی کنسلی...اولویتت نباشم کنسلی...🧸🤌

من بانک ملی ثبت نام کردم هنوز کد رهگیری هم نیومد ۲ هزار نفر جلوم هستن از ۷ هزار نفر شدن ۲ هزار نفر

ملی خیلی سختگیره عزیزم🙁

ولی نگران نباش گلم کد رهگیری یکی دوهفته زمان میبره تقریبا

۪ۧمِۭۚٚیٌٍِۚخٍٖۚۢوۣ۠ٛا۪ٝۧمۭۣٖۚٛۨتِۖ...ولی،نازکنی کنسلی...باهمه بخندی کنسلی...وقت نزاری کنسلی...سرد باشی کنسلی...دیرسین کنی کنسلی...اولویتت نباشم کنسلی...🧸🤌

من ۱۴۰۰عقد کردم ولی ۴۰۳واممو گرفتم🥲خیلی اذیت شدم ازخدامیخوام هیچ کس من مث نشه🥲

منم یکساله ثبت نام کردم از ۷ هزار نفر تازه شدن ۲ هزار نفر 

شما کدوم بانک ثبت نام کردین

من بانک ملی ثبت نام کردم هنوز کد رهگیری هم نیومد ۲ هزار نفر جلوم هستن از ۷ هزار نفر شدن ۲ هزار نفر

میگن کمتر یکسال در نمیاد ملی ،دخترعموم ۱۰ماهه تو نوبته

دعا کنید نی نی دار بشم 🤰ممنون از لطفتون دوستای گلم

ملی خیلی سختگیره عزیزم🙁ولی نگران نباش گلم کد رهگیری یکی دوهفته زمان میبره تقریبا

نه بابا من الان یکساله ثبت نام کردم هنوز ۲ هزار نفر جلوم هستن تا کد رهگیریم بیاد

منم یکساله ثبت نام کردم از ۷ هزار نفر تازه شدن ۲ هزار نفر شما کدوم بانک ثبت نام کردین

من هرررربانکی ک بگی ثبت نام کردم تو دوتا شهر مختلف ک موفق نشدم بگیرم ک بالاخره توکرج بانک تجارت گرفتم

نه بابا من الان یکساله ثبت نام کردم هنوز ۲ هزار نفر جلوم هستن تا کد رهگیریم بیاد

جدی میگی🤐حتی برای کد رهگیری هم انقدر زمان میبره آخه عجب🙄

من کد رهگیری میومد واسم سر یک هفته ولی انقد سنگ مینداختن جلوپام و اذیتم میکردن ک سه سال زمان برد

🥲🥲🥲🥲🥲اووووف چرااینطوریه واقعا

خیلی اذیت میکنن🥲

ازخدا میخوام ب حق همین ماه عزیز به امیدخدا توهمین ماه نوبتت بشه و زود برات واریز کنن و به دلخوش استفادش کنی عزیزدلم❤️