2777
2789
عنوان

مشاور تحصیلی

82 بازدید | 7 پست

من دانشجوی ارشد هستم و واقعاً نیاز به مشورت جدی دارم، چون حس می‌کنم نمی‌تونم از وقت و توانم به شکل درست استفاده کنم. خلاصه شرایطم رو براتون می‌نویسم:

لیسانسم رو آنلاین خوندم، فقط سال آخر حضوری بود و تونستم نمرات خوبی بگیرم تو سال اخر هم (۱۵ تا ۱۸). خلاصه از نمراتم بوده.

بعد از فارغ‌التحصیلی، حدود یک سال در خونه بودم و خیلی شدید برای کنکور خوندم. رتبه‌ام ۱۵ کشور شد.

بعد از اون، یه مدت بیکار بودم، بعدش رفتم سر کار و عملاً دیگه درست درس نخوندم.

شروع ارشد برام خیلی سخت بود. محیط جدید، فشار روانی و عادت نکردن به فضای درس باعث شد ترم اولم رو با معدل ۱۴ تموم کنم.

الان ترم دومم و فقط ۳ امتحان دارم. اما مشکل اینه که هر چی می‌خونم تو ذهنم نمی‌مونه. نه اینکه مطالب سخت باشن، بلکه اصلاً تو ذهنم ثبت نمی‌شن. 

حس می‌کنم روش درست مطالعه رو بلد نیستم، چون رفیقم با من می‌خونه و نمره‌ی ۱۷ می‌گیره، من ۱۲!

تو این مدت دائم با خودم درگیر بودم که شاید راهی که اومدم اشتباه بوده و وقتم تلف شده، ولی از طرفی حس می‌کنم باید تلاش کنم چون دو سال برای این مسیر زحمت کشیدم.

الان کمتر از ۱۵ روز تا امتحانام مونده (اول، سوم و پنجم شهریور) و به نمره‌های بالا نیاز دارم.

چطور تو این زمان کم، با ذهنی که انگار خسته و درگیر شده، بتونم واقعاً مطالب رو یاد بگیرم؟

چه روشی رو پیشنهاد می‌کنید برای اینکه درس‌ها تو ذهنم بمونن و بتونم بازیابی کنم؟

و چطور می‌تونم ذهنم رو از افکار منفی و بی‌انگیزگی دور کنم تا تمرکز بیشتری داشته باشم؟

ممنون می‌شم راهنمایی‌تون رو داشته باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم راهکار ندارین برام

از همین الان بشینی بخونی درسا توذهنتم میمونن

خودمم خیلی وقته درگیر افکار منفی حین درس خوندن ولی اکثرا مشاورا میگن فکرارو بنویسی حله خودم امتحان نکردم 

از همین الان بشینی بخونی درسا توذهنتم میموننخودمم خیلی وقته درگیر افکار منفی حین درس خوندن ولی اکثرا ...

اها خوب  اره میگن همین الانم شروع به خوندن کردم کم کم اما بازم فکر میکنم مطالب تو ذهنم ثبت نمی شن این راهکار می خوام