2777
2789
عنوان

گربه کمکک‌

69 بازدید | 9 پست

یه گربه توی حیاطمون ۴ تا بچه آورده اصلا نمیزاره نزدیک بچه هاش بشم از صبح پیش بچه هاش دراز کشیده براش آب و غذا بردم یک دقیقه هم از جاش تکون نمیخوره کسی تجربه شو داشته میدونه چطوری باید نزدیک بچه هاش بشم

پارت میکنه نمیذاره

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

فقط اگه بره دور بزنه غذا میره بیاره دست به بچه هاش نزنی بوی تنت میمونه و بعد اذیت میکنه بچه هاشو     بزار چند ساعتی غذا های مختلف جلوش و نرو نزدیکشون 

شوهرم تاج سرمه🥰 نرهای حرومزاده درخواست ندین🛑

چرا مبخواید نزدیک بچه هاش بشید!!گناه دارهبهش استرس وارد میکنید!

نمیخوام که بچه هاش ازش جدا کنم فقط یکم نازشون کنم انقدر که کوچولو و نرم و خوشگلن وقتی میبینیشون دلت ضعف میره

نمیخوام که بچه هاش ازش جدا کنم فقط یکم نازشون کنم انقدر که کوچولو و نرم و خوشگلن وقتی میبینیشون دلت ...

عزیزم اگه براش غذا بزاری کم کم باهاتون دوست میشه فعلا غریبگی میکنه میترسه برا همونه که نمیزاره

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻