2777
2789
عنوان

وای بیاین

110 بازدید | 9 پست

سلام من ماه قبل سقط کردم یعنی سقط شد تا الان هم پری نشدم البته لکه بینی داشتم امروز بی بی زدم هاله انداخت یعنی دوباره باردار شدم؟؟؟؟؟

مادر بودن🧑‍🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

نه بخاطره اینکه تازه سقط کردی

اگه تو راهنمای بی بی چک هم بخونی نوشته که اگر به تازگی سقط کرده باشید مثبت کاذب نشون میده

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
اگ هاله انداخته ک بارداری،کاش چند ماه میصبریدی،اخه میگن تا چندماه رحم لغزنده س،مبارکه گلم انشاالله ک ...

اصلا دیگه بچه نمیخواستم ناخواسته بود

مادر بودن🧑‍🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖 

ماه پیش سقط کردم اما متاسفانه با اینکه شوهرم قدرت جلوگیری طبیعی اش بالا بود دقیقا دوهفته پیش یا شاید یکم کمتر نتونست ببخشید رک گفتم