2777
2789
عنوان

از دست دادمش

263 بازدید | 17 پست

بعد یک سال و نیم تلاش برای طلاق نگرفتم

دیروز رسماً جدا شدیم

من موندم به بچه چهار ساله دیابتی 

ک حتی نفقه شو بخشیدم...

دلم خونه خدا 

دلم آتیشه 

چشام میسوزه

بی پناهم خدا 

از اشکام نگذر خدا 

تاوان کاری که با منو بچم کردن ازشون بگیر

بچشو بده بهش 

نزار خیالش راحت باشه فقط بچه تو نیست که بچه اونم هست

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خداکمکت کنه فقط اینو بدون طلاق یه تصمیم سخته وعملی کردنش سخت تر ومطمئنا شماخانم شجاعی بودی که ازپسش براومدی جدی وبدون اغراق میگم 

الان شرایطت خیلی سخته اینروزاهم میگذره کم کم که برات همه چی جاافتاد بشین فکرکن وبرای زندگی جدیدت برنامه ریزی کن قدم های اول رو که برداشتی بقیه ش رو خدابرات میسازه ❤️

وقتی سنتون اجازه ی درک بعضی چیزارو نمیده بهتون ‌.بهتره تو تاپیک هایی که درکشون نمیکنید شرکت نکنید

این پستمو برای اون کاربر محدثه_شم نوشتم که پستشو پاک کرد .انلاین بودی بخون حتما جوابمو محدثه خانم ۱۸ ساله

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

دیگه نفقه رو چرا بخشیدی ....اون بچه گناه داره بزار خرجشو باباش بده ....

نمی‌داد 

هر ماه باید میرفتم دادگاه برا سه تومن

می‌گفت شاهد میبرم قسم دروغ بخورم که من پول ندارم

حوصله جنگ روانی دیگه نداشتم 

بره خرج عشقش کنه...

خسته شدم از داشته رفتن از بازی از اینکه دست بچه مریضم و بگیرم ببرم اینور اونور بریدم دیگه

خوب اونم همینو می خواسته که خستت کنه که بی خیال بشی ....ببخشیدا ولی خیلی بی غیرته ناسلامتی باباشه اونم بچه ی مریض ...خدا کمکت کنه عزیزم 

خوب اونم همینو می خواسته که خستت کنه که بی خیال بشی ....ببخشیدا ولی خیلی بی غیرته ناسلامتی باباشه او ...

میدونم برایش بود 

ولی منم گذاشتم بره 

خودم تگ شده کلفتی میکنم خرج بیماری پسرمو میدم 

اونم بره ...دیگه رفت 

حتی راضی شد تماسی با بچه نداشته باشه