2821
2789
عنوان

نداشتن دوست

1525 بازدید | 12 پست

چندوقته دارم فكر ميكنم چرا دوست صميمي ندارم؟!!! از نظر ارتباط اجتماعي مشكلي ندارم يعني تو جمع يا حتي با ادماي غريبه هم راحت ميتونم صحبت كنم ولي الان مي بينم با بيشتر دوستام فقط چت هاي چندهفته يبار دارم..!!

بعضي دوستامو مي بينم چقد باهم صميمي ان مرتب از هم خبر دارن ، ولي من تا با كسي اشنا شدم اونطور كه بايد صميمي مي شديم پيش نرفته و ....

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اکثرا همینجور شدن متاسفانه

خيلي بده بيشترم كه بعضي دوستي هام كمرنگ شدم قبول دارم مشغله ها زياده ولي بعضي هاشون هم متوجه شدم دارن حسادت ميكنن يا بعضي رفتاراشونو نميشه قبول كرد

چندروز پيش ميخواستم برم بيرون ديدم هيچ دوستي ندارم كه ازش بخوام باهم بريم اونايي هم كه بودن يا حامله بود ، يا فاصله خونش باهام زياد بود يا خيلي وقت بود از هم بيخبر بوديم... بيخيال شدم نرفتم 

خيلي بده بيشترم كه بعضي دوستي هام كمرنگ شدم قبول دارم مشغله ها زياده ولي بعضي هاشون هم متوجه شدم دار ...

اره اکثرا هم حسادته.مثلا دوست صمیمی خواهرم شب عروسیش به خواهرم و دوستای دیگش گفته بودخداحافظ برای همیشه ونمیخوام ارتباطداشته باشم باهاتون.بعدخواهر شنید گفته شوهرش به دوستاش زیادنگاه میکنه نمیخواددیگه دوستاشو ببینه.منم گفتم بااین شوهرکردنت

من الان حتی یه دوستم ندارم😐 جوری شدم که تو یک جمعی حتی دوستای قدیمی میمونم چه حرفی بزنم، واسه همین ...

من تقريباً ميتونم خوب ارتباط برقرار كنم ولي خيلي رفتارا اذيتم ميكنن يا خود به خود ارتباطه ادامه پيدا نميكنه مثلاً چندوقت پيش رفتم بيرون با دوستام به من كه خوش گذشت ولي حس كردم چندتاشون حسادت دارن ميكنن خلاصه از اون موقع به اين ور خبري ازشون نيس

اره اکثرا هم حسادته.مثلا دوست صمیمی خواهرم شب عروسیش به خواهرم و دوستای دیگش گفته بودخداحافظ برای هم ...

عجب! البته بعضي ها همينطورن منم تو دوستام دارم كسيكه به خاطر شوهرشو زندگيش كلاً خونگي شده با كسي هم در ارتباط نيس ولي همه كه اينجوري نيستن

من تقريباً ميتونم خوب ارتباط برقرار كنم ولي خيلي رفتارا اذيتم ميكنن يا خود به خود ارتباطه ادامه پيدا ...

عجب 🤔🤔🤔🤔🤔 

خب صددرصد در این مواقع تنهایی بهتر از دوستیه، متاسفانه دوست واقعی و خوب کم پیدا میشه

خدایا جوری هوامو داشته باش که خودمم باورم نشه 🙏