2777
2789
عنوان

من خیلی کینه ایم

684 بازدید | 69 پست

اصلا کاری به کار بقیه ندارم

سرم تو لاک خودمه

هیچ وقت با کسی درگیر نمیشم 

تو کلماتم خیلی دقت میکنم که یه وقت بقیه رو ناراحت نکنم

واسه همین این انتظار رو هم از بقیه دارم. که چون اذیتشون نمیکنم اونا هم کاری با من نداشته باشن

ولی اگه یکی یه حرفی بهم بزنه.تااا ابد کینه اش تو دلم میمونه و اگه بیاد تا عزیزترین کسمو اورده نمیتونم فراموش کنم.البته در ظاهر باهاش خوبم.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من تا شش سالگی قبل ازینکه برم مدرسه فکر کردم همه مثل خودمن رفتم دیدم انگار تو طویله هستم بکی فحش میده الکی یکی هولت میده بیخودی یکی زور میگه یکی مسخره میکنه یکی میگه زشت یکی میگه کوتوله یکی میگه خنگ معلمام که دبوانه و خلاصه از اون به بعد حدودا از کسی انتظار نداشتم✨🌈🤗

اصلا نمیتونم.در ظاهر باهاش خوبم.ولی چون چن بار حرفای بدی مستقیم بهم زد نمیتونم فراموش کنم.

ترسویی میترسی جوابشو بدی ؟توام حالشو بگیر 

ادمای ترسو بشدت موذین .شجاعت ندارن 

آرهکنارشون راحت نیستمریز بین هستن و حساسسسس

مثلا ادم به زن داداشش بگه 

متاسفانه ما هرچی عروس میاریم لاغره.بقیه فک میکنن داداشام بهشون غذا نمیدن

حالا زن داداشه حساس و ریز بینه یا خواهرشوهره بیشعور؟ 

ترسویی میترسی جوابشو بدی ؟توام حالشو بگیر ادمای ترسو بشدت موذین .شجاعت ندارن

اره متاسفانه ترسو هم هستم

اصلا نمیتونم جواب کسی که بهم حرفی میزنه رو بدم. گریمم میگیره.و نمیدونم چرا حس میکنم بی لول میشم اگه جواب بدم. 

مثلا ادم به زن داداشش بگه متاسفانه ما هرچی عروس میاریم لاغره.بقیه فک میکنن داداشام بهشون غذا نمیدنحا ...

خب بگو این یکی از ویژگی های خوبه که متاسفانه شامل حال همه نمیشه که هرچی میخورن چاق نمیشن عزیزم ناراحتی؟

پس اینایی که تو زندگیامون موش میدوعونن کیان؟

شاید ماها هم یه زمانایی حرف هایی رو حتی با دلسوزی بزنیم ولی دل طرف بشکنه چون مثلا یه چیزی رو براش تداعی میکنه که ما نمیدونیم حالا اون لحظه ما ادم بده ایم؟ اشتباه میکنن ادما این روزا زیاد اشتباه میکنن و اعصاب و حوصله فکر کردنم بهش ندارن شما حساسیت رو کمتر کن به خدا خودت راحت میشی🌈🌸

اره متاسفانه ترسو هم هستماصلا نمیتونم جواب کسی که بهم حرفی میزنه رو بدم. گریمم میگیره.و نمیدونم چرا ...

ادمای ترسو و بزدل از پشت خنجر میزنن چون شهامت ندارن 

مردای نامرد اینجورین میترسن زیراب میزنن یا نقشه میکشن بازی روانی راه میندازن و موذیانه اسیب میزنن