نگار38شیراز مدیر استارتر عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 38 عنوان پسوریازیس 103 بازدید | 6 پست برای درمان پسوریازیس ناخن چه کار کنم . من ۲۰ ساله درگیرم خسته شدم.طب سنتی دارم پیش میرم خوبه ولی خب التهاب و پوسته ریزی رفت ولی جای لکه ها موندپسوریازیس ناخنم هم خوب نمیشه .تو را به خدا کمک کنید راهنمایی کنید برای پسوریازیس ناخن 1404/05/14 | 13:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aaa4545 عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 6279 یه بلاگر هست اسمش شیوا هست سیرازیه کرم داره معجزه میکنن حرمت عرش برین بهترین جای زمین 🥲🤲🏻🥹میدونید اگه از من بپرسن بزرگترین ترست چیه میگم چی ؟ میگم میترسم از روزی که بمیرم و نرفته باشم خدمت کسایی که عاشقشونم به معنی واقعی کلمه 🩷🖤امید وارم بزودی زود قسمتم بشه کربلا ، نجف ، مکه ، مدینه اینا بزرگترین آرزو هامن اگه رفتید خوش به حالتون 🫀😃برا منم دعا کنید نصیبم بشه 🙂↕️😭 خدا جونم عاشقتم 🫂🫀
ryain عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 7498 این بیماری خودایمنی عزیزم داروی خودایمنی دریافت کردی ؟؟ آه گویی ز دخمه ی دل من روح شبگرد مه گذر کرده ...🌱درخواست دوستی هیچ کس قبول نمی کنم. 🚫
خانوم_کاف عضویت: 1400/09/12 تعداد پست: 1403 یه بلاگر هست اسمش شیوا هست سیرازیه کرم داره معجزه میکنن اره اسی پیجش و ببین منم اومدم همینو بگم قیمت پمادش ۱۲۰۰ اگ اشتباه نکنم خوش باش که هرکه راز داند..داند که خوشی, خوشی کشاند♥️
نگار38شیراز مدیر استارتر عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 38 این بیماری خودایمنی عزیزم داروی خودایمنی دریافت کردی ؟؟ نه با طب سنتی پیش رفتم