2777
2789
عنوان

چجوری مودبانه حرفمو بزنم

322 بازدید | 15 پست

خانمااااا کمک لازم دارم

ی اقا پسری حدود۲ ساله ک منو دیده و ادعا داره علاقه مند شده و خیلیییی هم عاشقه و اینا.... مادرش زنگ زد گفتم نه چند ماه پیش... حدود ی ماه قبلم ی همکارای خانمش هی  پیام داد و اومد یعنی پا در میونیو این حرفااا.... میدونید واقعا دلم میخواد زنه را خفه کنم .... فکر میکنند چون پسره ادم خوبیه و خوش اخلاقه هیچ کس نباید بهش نه بگه....جالبه همش از پسره تعریف میکنه انگار فرشتس....واقعا پسره ب دلم نمیشینه ، نه ظاهری نه اخلاقی.... منم رک بگم ظاهر واسم مهمه چون خودم خیلییی رو ظاهر خودم حساسم ...الان دوباره دختره پیام داده میگه خیلی عاشقه و من الان فهمیدم خیلییی عاشقه و اینا.... ی جمله‌ی خیلی قانع کننده میخوام بگم .چی بگم؟ هر چی گفتم ک انگار نمیفهمن ، دلمم نمی خواد بزنم بلاکش کنم ولی مجبور بشم چاره ای ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو ممنونم از لطفتون و واقف به علاقه و شخصيت خوب ايشون هستم. ولى ايشون يك سرى از  معيارهاى مهم مد نظر من رو ندارن. كه بنده براى حفظ حرمت، مايل نيستم در مورد جزييات اين موارد صحبتى بكنم. 

بازم ممنونم از پيگيرى تون

بزرگ ترین اندوه من و کمرشکن ترین دردم، نوستالژی های دهه 60 و 70...

بگید دو نفر ادم خوب لزوما در کنار هم خوشبخت نمیشن...و با اینکا عشق برای زندگی لازمه ولی باید دو طرفه باشه ...

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
بگو اگر ايشون حق داره عاشق و علاقه مند بشه به من هم حق بديد با كسي ازدواج كنم كه عاشقش باشم 

گفتم منم حق دارم با کسی ک دوسش دارم زیر ی سقف باشم و نمیشه از این حق ب خاطر علاقه ی نفر بگذرم

2790
2778
2791
2779
2792