2777
2789
عنوان

خواهرم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 24 پست
الهی چند سالش بود چرا فوت کرد

پنجاه دبیر ادبیات بود و هنوزم نفهمیدم چی شد فوت شد عفونت خون 

کاربر قدیمی هستم ولی نمیدونم چرا رمزارو هی یادم میره مجبورم کاربری جدید بزنم 😬🤔😬خداروشکر بعد ۱۴سال به آرزوم رسیدم
روحش شاد عزیزم پسراش چند سالشون بود همسرش چکار کرده ازدوتج کرده؟

بزرگه یازدهم بود کوچیکه دهم همسرش به سال نکشید ازدواج کرد شاید بیشتر همین بی معرفتیش باعث شده داغمون تازه بمونه

کاربر قدیمی هستم ولی نمیدونم چرا رمزارو هی یادم میره مجبورم کاربری جدید بزنم 😬🤔😬خداروشکر بعد ۱۴سال به آرزوم رسیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا رحمتش کنه. جایگاهش بهشتمنم‌خاهرمو از دست دادم روزی صدبار میگم‌کاش من به جاش میمردم من مریضم من د ...

خدانکنه عزیزم خدارحمتشون کنه 

خیلی سخته عزیزم خدا بهت صبر بده

ممنونم بعضی وقتها واقعا غیر قابل تحمل میشه ولی خب چاره ای ندارم غیر صبر

بزرگه یازدهم بود کوچیکه دهم همسرش به سال نکشید ازدواج کرد شاید بیشتر همین بی معرفتیش باعث شده داغمون ...

بیخیالش هر کسی حق داره ادامه بده زندگیشو 

فراموش کن

غصه خوردن ما برای عزیزمون اونو فقط اذیت میکنه باید فقط با قران و صواب بیادشون باشیم نوری بفرستیم بفهمه چقد دوسش داشتی یه قصه قرانی هستش که یه مرده ای بوده بین ارواح همیشه برا بقیه خیرات میفرستادن شاد میشدن این هیچکس ب یادش نبود بعد یه مرده میبینه این غمگینه به خواب پسرش میره میگع به پسر فلانی بگو چرا برا پدرش چیزی نمیفرسته؟؟ اینم پسره تا از خواب بلند میشه پسر این آقا رو پیدا میکنه و بهش میگه پسره ام ناخلف بوده عصبی میشه و میره 

یه روز که دریا بوده برا تفریح یاد این حرف میفته از حرصش یه مشت اب برمیدارع میریزع سمت اب دریا میگه بیا اینم خیرات بیشتر ازین پولی چیزی ندارم خرجت کنم

اتفاقا همون جایی که اب و میرزع یه ماهی کوچیک که افتاده بیرون ب واسطه چن قطره اب از خفگی نجات میکنه و سر میخوره میفته تو اب بعد دعا میکنه جوری خدا دعا شو قبول میکنه که پدر این پسر وارد بهشت میشه🥺🥺🥺 و میره به خواب پسرش و تشکر میکنه پسرش شوکه میشه و همین باعث میشه متحول بشه

اینجوریه میخوام بگم اموات الان احتیاج به زن و شوهرشون ندارن تو دنیا که متاعل یا مجردن 

به دنبال چیزای دیگن که ما فقط بخشیش رو خبر داریم 

خودم پدر عزیزم و خواب دیدم گفتش یه ادم بسیار عالی رو دیده اونحا زهیر بن قین من اصلا تاحالا اسمشو نشنیدم تا خواب دیدمو فهمیدم از یارای امام حسین باورت نمیشه چقد گریه کردم و ب اسمش خیراات دادم😭

بیخیالش هر کسی حق داره ادامه بده زندگیشو فراموش کنغصه خوردن ما برای عزیزمون اونو فقط اذیت میکنه باید ...

متاسفانه همسرش به اینچیزا اعتقاد نداره ذهن بچه هارو هم پرکرده  پسر بزرگش به مامانم گفته مامانی ما نه خیرات می کنیم نه میریم سر خاک مامانم چون اعتقاد نداریم این کارای بی خود چیه شما انجام میدین  من خونه ای که می خواسته مامانم بسازه رو میسازم اینجوری مامانم روحش شاد میشه