ava__bano مدیر استارتر عضویت: 1403/11/13 تعداد پست: 137 عنوان معده درد شدید 100 بازدید | 16 پست سلام ،من بابت استرسی که این چند روز کشیدم معدم واقعاً اذیتم میکنه دردش طاقتم رو طاق کرده چیکار کنم؟ ای کوروش! آسوده خاطر بخواب که ما بیداریم 🤍✨یه پرسپولیسی متعصب 🥹 اومدم اینجا که از بزرگترام مشورت بخوام 🫠 1404/05/14 | 12:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بزغاله1386 عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 1493 تا وقتی استرست خوب نکنی خوب نمیشه وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)
ava__bano مدیر استارتر عضویت: 1403/11/13 تعداد پست: 137 عزیزم یه سوال صبحانه میخوری؟ نه فکر کنم یکی از دلایلش هم همین باشه ای کوروش! آسوده خاطر بخواب که ما بیداریم 🤍✨یه پرسپولیسی متعصب 🥹 اومدم اینجا که از بزرگترام مشورت بخوام 🫠
ava__bano مدیر استارتر عضویت: 1403/11/13 تعداد پست: 137 تا وقتی استرست خوب نکنی خوب نمیشه نمیتونم کنترلش کنم. ای کوروش! آسوده خاطر بخواب که ما بیداریم 🤍✨یه پرسپولیسی متعصب 🥹 اومدم اینجا که از بزرگترام مشورت بخوام 🫠
ainyآینی عضویت: 1403/11/16 تعداد پست: 261 نه فکر کنم یکی از دلایلش هم همین باشه منم نمیخوردم یعتی از درد تا صبح گریه میکردمولی الان که میخورم اصلا درد ندارمولی من وقت کردم نوشابه با سبزی خوردن که میخورم دوباره دردم میگیره البته نوشابه که میخورم علاوه بر معدم قلبمم درد میگیره
fatemehff999 عضویت: 1403/07/14 تعداد پست: 4197 منم یه مدت از استرس شدید معده درد عصبی گرفتم ولی خب تنها راهش اینه استرست رو تموم کنی ....
دختری_از_دیار_افتاب عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 9582 برو دکتر قرص میده بهت منم همینم تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم
بزغاله1386 عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 1493 نمیتونم کنترلش کنم. منم معده درد میگیرم وقتی استرس دارم یا زیاد جوش میزنم خوب نمیشم تا وقتی آروم نشم اگه چیزی حالت بد میکنه بیا اینجا درد و دل کن یا به یکی که باهاش صمیمی بگو بهتر میتونی کنترلش کنی وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)
ava__bano مدیر استارتر عضویت: 1403/11/13 تعداد پست: 137 منم نمیخوردم یعتی از درد تا صبح گریه میکردمولی الان که میخورم اصلا درد ندارمولی من وقت کردم نوشابه ... واییییی دقیقا منم دیشب نوشابه خوردم یه دردی سمت چپ سینهم پیچید بخاطر این بود؟ ای کوروش! آسوده خاطر بخواب که ما بیداریم 🤍✨یه پرسپولیسی متعصب 🥹 اومدم اینجا که از بزرگترام مشورت بخوام 🫠
ava__bano مدیر استارتر عضویت: 1403/11/13 تعداد پست: 137 منم معده درد میگیرم وقتی استرس دارم یا زیاد جوش میزنم خوب نمیشم تا وقتی آروم نشم اگه چیزی حالت بد می ... عزیزم من مصاحبه دادم برا مدرسه بخاطر اون استرس دارم:) ای کوروش! آسوده خاطر بخواب که ما بیداریم 🤍✨یه پرسپولیسی متعصب 🥹 اومدم اینجا که از بزرگترام مشورت بخوام 🫠
ainyآینی عضویت: 1403/11/16 تعداد پست: 261 واییییی دقیقا منم دیشب نوشابه خوردم یه دردی سمت چپ سینهم پیچید بخاطر این بود؟ اره قربونت صد در صد همونه تو صبحونه بخور نوشابه سبزی هم نخوری معدن هیچ مشکلی نداره
ava__bano مدیر استارتر عضویت: 1403/11/13 تعداد پست: 137 اره قربونت صد در صد همونه تو صبحونه بخور نوشابه سبزی هم نخوری معدن هیچ مشکلی نداره ممنونم ازت خانمگل:)🤍 ای کوروش! آسوده خاطر بخواب که ما بیداریم 🤍✨یه پرسپولیسی متعصب 🥹 اومدم اینجا که از بزرگترام مشورت بخوام 🫠