2777
2789
عنوان

معده درد شدید

100 بازدید | 16 پست

سلام ،من بابت استرسی که این چند روز کشیدم معدم واقعاً اذیتم میکنه دردش طاقتم رو طاق کرده چیکار کنم؟

ای کوروش! آسوده خاطر بخواب که ما بیداریم 🤍✨یه پرسپولیسی متعصب 🥹 اومدم اینجا که از بزرگترام مشورت بخوام 🫠

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم یه سوال صبحانه میخوری؟

نه فکر کنم یکی از دلایلش هم همین باشه

ای کوروش! آسوده خاطر بخواب که ما بیداریم 🤍✨یه پرسپولیسی متعصب 🥹 اومدم اینجا که از بزرگترام مشورت بخوام 🫠

تا وقتی استرست خوب نکنی خوب نمیشه

نمیتونم کنترلش کنم.

نه فکر کنم یکی از دلایلش هم همین باشه

منم نمیخوردم یعتی از درد تا صبح گریه میکردم‌ولی الان که میخورم اصلا درد ندارم

ولی من وقت کردم نوشابه با سبزی خوردن که میخورم دوباره دردم میگیره البته نوشابه که میخورم علاوه بر معدم قلبمم درد میگیره

برو دکتر قرص میده بهت منم همینم

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

نمیتونم کنترلش کنم.

منم معده درد میگیرم وقتی استرس دارم یا زیاد جوش میزنم خوب نمیشم تا وقتی آروم نشم 

اگه چیزی حالت بد می‌کنه بیا اینجا درد و دل کن یا به یکی که باهاش صمیمی بگو بهتر میتونی کنترلش کنی  

وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)

منم نمیخوردم یعتی از درد تا صبح گریه میکردم‌ولی الان که میخورم اصلا درد ندارمولی من وقت کردم نوشابه ...

واییییی دقیقا منم دیشب نوشابه خوردم یه دردی سمت چپ سینه‌م پیچید بخاطر این بود؟

منم معده درد میگیرم وقتی استرس دارم یا زیاد جوش میزنم خوب نمیشم تا وقتی آروم نشم اگه چیزی حالت بد می ...

عزیزم من مصاحبه دادم برا مدرسه بخاطر اون استرس دارم:)

اره قربونت صد در صد همونه تو صبحونه بخور نوشابه سبزی هم نخوری معدن هیچ مشکلی نداره

ممنونم ازت خانم‌گل:)🤍