2777
2789

بچه ها یک ساله همش اتفاقای بد برام میوفته، قبلا هم اتفاقایی میوفتاد برام ولی سال ۱۴۰۳ تا الان واقعا دیوونه شدم دیگه. مهر افتادم آرنجم شکست ۷ ۸ تا پلاتین گذاشتن که تا مرگ رفتم درحد گذاشتن دست مصنوعی بود یعنی انقد که خورد شده بود استخون اصلی آرنجم.. چن وقت بعد تو دعوا با دوستم دستم چرخیده شد و درد میکرد، بعد چند وقت دیگه دویدنی افتادم و پام پیچ خورد.. چند وقت پیش لبم ترکیده شد چاک خورد و نصف دندونم لب پر شد.. دیروز افتادم پیشونیم باد کرد دست و پام زخمی شد بدنم کبود، نصف دندونم شکست 😞

حال روحیم داغونه خسته شدم نمیدونم چرا اینطور میشه همش، من زیاد اعتقادی به دعا و طلسم اینا ندارم و با خودم میگم همه این اتفاقا تقصیر خودمه و حواسم بیشتر باید جمع میکردم ولی واقعا جمع هست حواسم :/ ولی بعضی وقت فکرم میاد سمت این چیزا میگم شاید اینطوره !! خوابای عجیب غریب میبینم، یهو میبینم کل موهام سفید شده یا اینکه قصد دارم کمک کنم به کسی، میبینم تو یه جمع غریبه ی زیادی هستم که نمیدونم کی هستن اصن یا مثلا تو یه شهر غریبه ای هستم

این خوابو هم زیاد میبینم که به یه خونه ی جدید نقل مکان میکنیم، الان برام دعا درومده یا جن یا چشم زخم؟ چطور بفهمم؟

اول اینکه اصلااا نرو پیش دعانویس اصلااااگه خیلی نگرانی برو اینستا دعای باطل کردن سحر و چشم زخم و پید ...

اره عزیزم لطفا بگو بهم

نه دعانویس نمیرم یجورین کلا میترسم ازشون و زیاد اعتقاد ندارم فک میکنم دروغ میگن همش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین یه پیازو بردار دور تا دورش بنویس«باطل کردم هر سحر و جادویی که خلق زاده حوا در حق»(اسم خودت)زاده و (اسم مادرتون)بعد میذاری روی آتیش و همینجور که داره میسوزه یه بار سوره یس و ۳۰ بار آیت الکرسی میخونی و فوت میکنی و در آخر پیازو میندازی دور

رنگ پیاز سفید یا زرد باشه

واسه چشم زخم

دوش نمک بگیر

نمک دریایی رو میبری حموم و یه ذره میری زیر دوش بعد میای و کل نمکو میزنی به بدنت میذاری ۵ یا ۴ دقیقه بمونه بعد آبکشی میکنی

یا ذکر ماشالله لا حول ولاقوته الا بالله رو بگو و حس‌کن که قوی شدی

نور و عشق الهی جاریست✨