2777
2789
عنوان

چرا همه

88 بازدید | 14 پست

واقعا چرا  همه از مادر شوهراتون خوشتون نمیاد دلیلش چیه خیلی سوال شده برام😂💔 بگید میخام بدونم😄

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

منکه عاشق مادرشوهرمم خیلی خانوم هست ده ساله باهاش تو یه ساختمونم بهم اخمم نکرده

چقد خوب  پس داریم کساییم که از مادر شوهراشون راضین 

همیشه خوش باشید باهم🫠

کاش منم تا آخر همینطور باشه😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من چون قدیم خونه بابام که بودم همسایمون ، زن داداش مادر شوهرمه

همسایمون خیلی از مادرشوهرم بد میگفت و تعریف میکرد که اذیتم کرده

من سالها بود عروس این خونواده شدم و حرفای اون همسایه هنوز تو ناخداگاهمه و از مادرشوهرم خوشم نمیاد

منم مادر شوهرم فوت شده در هر صورت دیدم مادر شوهر های خوبم اینجا چون زمان مشکلات تاپیک زده میشه کلا قسمت منفی هر قضیه خیلی بلد میشه ممکن مادر شوهری ده بار خوبی کنه یکبار برمبنای شرایط پیش اومده بد رفتاری کنی همونجا تاپیک میزنند کلا در زندگی عادی هم همین آدما هیچ وقت موقعی که بهشون لطف میشه تعریف نمی‌کنند 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

من چون قدیم خونه بابام که بودم همسایمون ، زن داداش مادر شوهرمههمسایمون خیلی از مادرشوهرم بد میگفت و ...

آخی چ بد  خیلی روتون تاثیر گذاشتههه 

من مادر شوهرم فعلا ک نامزدم خوبه. همش راهنمایی می‌کنه نامزدمو باید چطوری با خانمت  رفتار کنی چی بگی چیکار کنی و از این حرفها   به منم میگ خیلی خوبه باعامون  امیدوارم بعدنم همینطور باشه 

منم مادر شوهرم فوت شده در هر صورت دیدم مادر شوهر های خوبم اینجا چون زمان مشکلات تاپیک زده میشه کلا ق ...

آره اینم درسته 

من تو یه تاپیک بودم طرف گف خیلی زجر میکشم از دستش خیلی برام سوال شد که . چرا مادر شوهرا اینجورین چرا باید عروسشونو اذیت کنن 

الان یکی تاپیک زده بود میگف مادر شوهرم میگ باید بچه تو سقط کنی😶

عزیزم امروز ب نیتت ختم مجرب میذارم،رایگانه،اگه دوستداشتی درخواستمو قبول کن شخصیم یادآوریم کن

میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏

عزیزم امروز ب نیتت ختم مجرب میذارم،رایگانه،اگه دوستداشتی درخواستمو قبول کن شخصیم یادآوریم کن

خدا خیرت بده  مرسی 

والا حالا چرا من😂