2777
2789
عنوان

گرسنمه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 32 پست
اگه شیر، خامه، کرده، آویشن، فلفل، نمک، سیر و پیاز داری پاستا درست کناگه سیب زمینی داری با کمی چیزای ...

۱_هم بلد نیستم

۲_هم خیلی طول میکشه درست کردنشون

😂😫

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱جهان هرکس به وسعت افکار اوست🤌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه بابا ! شوهر کجا بابا کجا ! فکر داری بازوش رو گاز میگیری بعد مامانت این صحنه رو ببینه 😂

مامانم خوابه🤣🤣

ن دیگه نمیشه ک بازوی بابا رو گاز گرف

نهایت قلقلکش میدم بیدار شه😁

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱جهان هرکس به وسعت افکار اوست🤌

نه بابا ! شوهر کجا بابا کجا ! فکر داری بازوش رو گاز میگیری بعد مامانت این صحنه رو ببینه 😂

وقتی میگم دیوونه عم باور کنید😐

بابام سر کاره اصلا🤣🤣

۱_هم بلد نیستم۲_هم خیلی طول میکشه درست کردنشون😂😫

💔😂

باور کن درست کردن پاستا به شدت سادست

سخت ترین کارش خورد کردن پیازه

کلا ۵۰ دقیقه طول میکشه درست بشه

اول پیاز رو و فلفل و هرچیز سرخ کردنی رو که داری خورد کن بعدش سرخ شون کن، هم‌زمان آب بذار بالا برای نرم شدن پاستا.

وقتی سرخ کردنی هارو سرخ کردی ۲ قاشق رب اضافه کن و خوب مخلوط کن بعدش ادویه هارو اضافه کن؛ ولی اینام خوب قاطی کردی شیر اضافه کن، بین ۲ تا ۳ لیوان به دلخواهت، وقتی اونام خوب قاطی کردی خامه ولی اونم خوب قاطی کردی کره رو اضافه کن، تا اون موقعه پاستام نرم میشه آبکشی میکنی به چیزی که درست کردی اضافه میکنی، ۲۰ دقیقه بعدش آماده میشه

میتونی پنیر چدار و پیتزا هم اضافه کنی خیلی خوب میشه‌.

ادویه هاتم اینان: فلفل هم سیاه هم قرمز به دلخواهت، آویشن؛ دارچین، نمک؛ زرد چوبه، پونه(دلبخواهی)

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه( انواع تجزیه طلب)🤡🚮 این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

💔😂باور کن درست کردن پاستا به شدت سادستسخت ترین کارش خورد کردن پیازهکلا ۵۰ دقیقه طول میکشه درست بشه ...

خامه منظورت خامه صبحانه اس؟

مرسیییییی😍🩷🩷

خامه منظورت خامه صبحانه اس؟مرسیییییی😍🩷🩷

آره🩷

خواهش میکنم🌟

یه دونه خامه متوسط کافیه

پاستای ساده ولی خوشمزه ایه حتما امتحانش کن

هرچی بیشتر بذاری ماده پاستارو غلیظ تر میشه بهت پیشنهاد میکنم شیر زیاد بریز 

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه( انواع تجزیه طلب)🤡🚮 این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

آره🩷خواهش میکنم🌟یه دونه خامه متوسط کافیهپاستای ساده ولی خوشمزه ایه حتما امتحانش کنهرچی بیشتر بذاری ...

چشم ممنونم😘