2777
2789
عنوان

ریزش مو

56 بازدید | 4 پست

سلام من ۱۴ سالمه موهام بخاطر استرس مدرسه و اینا خیلی ریخت بعد یه چند وقتی در اومده بود میبافتم کلفت شده بود الان دوباره داره شدید مثل قبل میریزه روغن تراپی کردم جوشونده رزماری میخک استفاده کردم سرم نه چربه نه طبعش گرمه میخواستم بدونم قرصای تقویتی مثل درموسیس پلاس ممکنه بهم نساخته باشه ، بعد اینکه کسی هست از درمارولر یا تونیک هیر فرند استفاده کرده باشه میخوام بدونم اونجوری که تعریفش میکنن هست یا نه

سنم خیلی زوده برای اینکه انقد زیاد بریزه مکمل و ویتامینم میخورم بادوم و اجیل میخورم سعی میکنم درست و اصولی بشورم واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم ریزشش کم شه خیلی حالمو بد کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لایتنس شروع کرده بودم بزنم البته اون یه مدت استرس موهامو خیلی گرفته بودم بعدش که استرسم کم شد برا ریزش مو همون سانسیلک که قبلا استفاده میکردمو دوباره شروع کردم موهام دوباره زخیم شد و بیبی هیر در اومد البته ویتامین E و قرص آهن و بیوتینم میخوردم حالا نمیدونم دقیقا کدومشون تاثیر گذاشته ، که البته الان دوباره یه مشکلی برام پیش اومده کم خوری عصبی گرفتم دارم تند تند وزن کم میکنم میترسم این بین موهام کم جون شه ریزش بگیره:')