فاطمه جان ان شاءالله که باردار باشی و نی نی سالم به دنیا بیاری ولی خیلی اصرار نکن چون بعد سقط باید شش ماه بگذره بعد اقدام کنی برای حاملگی تا خدای نکرده برای بچه بعدی مشکلی پیش نیاد
من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!
ممنونم عزیزم . من ک این ماه اقدام نکردم اما یه رابطه پر خطر داشتیم. حالا هم دلم میخواد باشم هم دلم م ...
ان شاءالله در بهترین موقع فرزند سالم و صالح قسمتتون بشه
برای منم دعا کنید
من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!