2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی😔

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 75 پست
وای عزیز دلم . مشکلی هم نداری که . ادم مشکل داشته باشه بازم دردش به دلشه این مشکلو داره ک بچه دار نم ...

ایشالا که میشیم    دیگه میخوام بیخیال باشم اگه بشه  امروز کلا عصبی بودم افسرده به یه جا خیره میشم قفلی میزنم  حوصله هیچ چیزو ندا م  شبت بخیر ایسالا میشیم    😞

خدایا شکرت.یه صلوات واسه. سالم بودن بچم. به دنیا اومدنش بفرستین مرسی
عزیزم انشاالله که باردار میشی اگه تهران باشی یه دکتر خوب بهت معرفی میکنم البته اگه بخوای

معرفی کن اینجا ج نگیرم میام اونجا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم . انشالله ك بريم ازمايش بگن بارداري

فاطمه جان ان شاءالله که باردار باشی و نی نی سالم به دنیا بیاری ولی خیلی اصرار نکن چون بعد سقط باید شش ماه بگذره بعد اقدام کنی برای حاملگی تا خدای نکرده برای بچه بعدی مشکلی پیش نیاد

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

فاطمه جان ان شاءالله که باردار باشی و نی نی سالم به دنیا بیاری ولی خیلی اصرار نکن چون بعد سقط باید ش ...

ممنونم عزیزم . من ک این ماه اقدام نکردم اما یه رابطه پر خطر داشتیم. حالا هم دلم میخواد باشم هم دلم میخواد نباشم . ولی اگر باشم معجزه میشه 

ممنونم عزیزم . من ک این ماه اقدام نکردم اما یه رابطه پر خطر داشتیم. حالا هم دلم میخواد باشم هم دلم م ...

ان شاءالله در بهترین موقع فرزند سالم و صالح قسمتتون بشه

برای منم دعا کنید

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

انشالله عریزم . چند وقته اقدامی؟

چند ماهی میشه

این ماه کلی علایم داشتم ولی بیبی چکم منفی بود

باز هم خداروشکر

باید از یکی بپرسم ولی حتما جوابشو بهت میدم دکترش فوقالعادست مطمعنم جواب میگیری

درخواست دوستی قبول کن

داشتم اماده میشدم برم ازمایش یهو نگا انداختم دیدم خط افتاده واضح بود ولی کم کم کمرنگ تر شد الان هست ...

برو از بده خوب ببا جواب بهم بگو ایشالا که هستی  گلم. برو از بده. اسید فولیکم. بخور