2777
2789
آی آی گفتی بعدش میان بعد زایمانت بد زایمان طبیعیو میگن و برات دلسوزی میکنناز اونورم اسم زایمان طبیعی ...

منم همینطور به خاطر یه اشتباه چن ساله دارم عذابم میکشم و و رابطه و زندگیم خراب شده 

الکی میگن طبیعی خوبه بدن دیگه مثل قبل نمیشه 

من از عمل هم میترسم بدتر بشه یا عوارض داشته باشه

زایمان طبیعی بده؟من فکر میکردم با کلی ورزش و زیر نظر دکتر طبیعی عالی باشه

راستش من نمیتونم این نسخه رو برای همه بپیچم چون هیچکدوم از اون کارایی که شما میگیو انجام ندادم و درد زایمان همه هم مثل هم نیست 

برای خودم که تجربه خوبی نبود .خداروشکر بچم سالمه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واسه خودش بلوری و سفیده مگهرو نده بهش واسه نژاد ماها همینه میرفت از اروپا زن میگرفت خب

فقط رو سایز حساسن 

شوهر منم چن باری دور برداشته بود از سایزش ایراد گرفتم یه بارم واقعا  اندازه گرفتم و نیش خند زدم دهنشو برا همیشه بست 

منم همینطور به خاطر یه اشتباه چن ساله دارم عذابم میکشم و و رابطه و زندگیم خراب شده الکی میگن طبیعی خ ...

بعد میدونی چی خیلی ناراحتم میکنه؟اینکه اون فردی که از طبیعی برا من تعریف و تمجید می‌کرد و می‌گفت بخداااا طبیعی خوبه.برا سزارین دختر خودش میخواست اونو ببره یه شهر دیگه

از اون موقع احساس بی ارزش بودن و هرجوری شده میخوام بهشون بفهمونم که ارزش دارم اعتماد بنفسمم داغون شده

بعد میدونی چی خیلی ناراحتم میکنه؟اینکه اون فردی که از طبیعی برا من تعریف و تمجید می‌کرد و می‌گفت بخد ...

عزیزم ناراحت نشو برو عمل کن به بیرون واژن هم برس لیزر موی زائد و لیزر سفید کننده عمل لابیا اگه لازمه و تزریق ژل یا چربی 

به اون آدم هم بروز نده ناراحتی  

سزارینی ها هم مشکل پیدا میکنن چسبندگی و درد نخاع و شکم آویزون و ...ممکنه پیش بیاد 

در هر صورت زایمان سخته با این تفاوت که  طبیعی اعتماد به نفسم نابود میکنه ولی عمل می کنیم امید به خدا شاید از اولش هم بهتر شد 

آی آی گفتی بعدش میان بعد زایمانت بد زایمان طبیعیو میگن و برات دلسوزی میکنناز اونورم اسم زایمان طبیعی ...

الهی سخت گذشته بهت

پس این خارجیا چطوره معمولا طبیعی انجام میدن خیلی هم سرحال و خوش فرم و... میمونن کلا زایماناشون خیلی سبکه همیشه برام سوال بوده حتی خودمم افتاده تو سرم زیر نظر دکتر و ورزش و... این چیزا طبیعی در آینده انجام بدم و طبیعت زنه ولی میبینم خیلی اذیته هرکس انجام داده و زجر میکشن واقن

فقط رو سایز حساسن شوهر منم چن باری دور برداشته بود از سایزش ایراد گرفتم یه بارم واقعا اندازه گرفتم ...

وایییی خیلی خوبع🤣🤣🤣

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

واسه خودش بلوری و سفیده مگهرو نده بهش واسه نژاد ماها همینه میرفت از اروپا زن میگرفت خب

نژاد ما اینطوری نیست عزیزم بعضیا رنگش تیره تره همه مثل هم نیستش

شما اونجای اروپایی هارو دیدی مگه؟