2777
2789
عنوان

پولدار فامیل

137 بازدید | 12 پست

بچه ها بین شما گسی هست تو مدت کوتاه یهویی وضع مالیش خوب شده باشه؟

یا شنیدین راجع به بقیه ؟

نمیگم وضعتون تووپ شده باشه 

مثلا یهویی از هیچی خونه خریدین ماشین خوب درآمد بالا؟

مثلا ی کاری راه انداختین و خیلی گرفته براتون و درآمدش عالی شده و فکرشم نمی گردین

لطفا توضیح بدین

دعاتون می کنم

به سرزنش کنندگان بگویید اندکی صبر حوادث روزگار می چرخند❤️‍🩹

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اره ی نفر لباس فروشی زد ارزونتر از همه جا میده جنس عالی قیمت مناسب همیشه جدا مغازه ش ماشاالله راه نیست صف میبندن براش چند شعبه زده تو سطح شهر 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

حقیقتا بنظرم خدا باید برات بخاد کاش ماهم جز همونا بودیم ک خدا براشون میخاست انقد حسرت خوردم ک دارم میترکم بهدهیچکدوم از خواسته هام نرسیدم ب اونام ک رسیدم نصف نیمه تف تو دتیا

اره واقعا چی شد ک خدا بهشون نظر کرد من براشون خدشحالم بنظرم خدا لادنو خیلی دوس داشته

با هیچی کاری ندارم ولی با رقصیدن جلو دوربین.

شوهرش بیکار بود دیگه 

چجوری پول خونه و وسایل خونه جور کرد

اره ی نفر لباس فروشی زد ارزونتر از همه جا میده جنس عالی قیمت مناسب همیشه جدا مغازه ش ماشاالله راه نی ...

تو چه مدت ؟

اره واقعا چی شد ک خدا بهشون نظر کرد من براشون خدشحالم بنظرم خدا لادنو خیلی دوس داشته

شایر خدا دوست داده که نمی خواد مث بعضی از این بلاگرای بیخود باشی

پول همیشه هم که خوب نیست آدم عوض می کنه

یعنی خدا فقیرارو دوست نداره؟

باور کن هرجوری فکر کنی همون میاد سر راهت امتحان کن

من امتحان کردم هروقت دیدم مثبت شد به قضیه رسیدم هروقت فکر کردم شانس ندارم و... نرسیدم

تو چه مدت ؟

دقیق نمیدونم ولی پسراش بزرگ بودن برا هر کدوم ی مغازه گرفت لباس کودک لباس زنانه مردانه ادکلن کمربند و انگشتر و... 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

دقیق نمیدونم ولی پسراش بزرگ بودن برا هر کدوم ی مغازه گرفت لباس کودک لباس زنانه مردانه ادکلن کمربند و ...

آها مرسی عزیزم

شایر خدا دوست داده که نمی خواد مث بعضی از این بلاگرای بیخود باشیپول همیشه هم که خوب نیست آدم عوض می ...

بحث فقر نیست کلن ب هر چی رسیدم بارنج رسیدم وقتیم رسیدیم اونجور نرسیدم نصف نیمه