2777
2789
آره والا با این قیمت‌های نجومی لباسا خیلی خوبه آدم خودش خیاطی بلد باشه برا خودش لباس بدوزه

اونم با پارچه ای که مورد پسندته. 

خودم خیاطی بلدم،  باردارم و گفتم اماده بخرم. 

تونیک ها که همه قدشون اززیر باسن،  قیمت ها بالای 700 تومن، از اون بدتر جنس هاشون. 😕😑🤕🤕

داغون بودن. تمام پلاستیکی.  بپوشی گرمت میشه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

آره خیلی دوستش دارم امسال یازدهم میرم همین دهم کلی لباس دوختم برای خودم و مامانم و حتی فامیل با اینک ...

اره خیلی علاقه دارم ذوق دارم فقط این سوالا رو گفتم بپرسم چون داشت انگیزمو میگرفت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره والا با این قیمت‌های نجومی لباسا خیلی خوبه آدم خودش خیاطی بلد باشه برا خودش لباس بدوزه

اره بابا خیلی از لباسا نه جنس دارن نه به دل ادم میشینن 

من که عاشق کارای هنریم از گلدوزی و بافتنی بگیر تا خیاطی و قلاب بافی و تیکه دوزی 

هیچکدوشم کلاس نرفتم و خود آموز کار میکنم 

هرکی می‌بینه باور نمیکنه کلاس نرفته باشم 

هنر روح آدمو جلا میده از پیری ذهن جلوگیری میکنه متاسفانه کارای بدرد بخور کنار زده شده یه زمانی درصد بالایی از دخترا کارای هنری بلد بودن الان انگار بی کلاسیه و افتخار به اینه طرف درز شلوارشو بلد نیست بدوزه

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
اره بابا خیلی از لباسا نه جنس دارن نه به دل ادم میشینن من که عاشق کارای هنریم از گلدوزی و بافتنی بگی ...

یه خانمی که مدیر کلینیک روانشناسی بودن،  صحبت میکرد و خیاطی بلد بود. 

میگفت هرفردی باید یه هنری بلد باشه. 

هنر ذهن ادمو از مشغله ها دور میکنه.  ارامش میده. 

من به جوون ها که میان پیشم،  میگم که حتما یه هنری بلد باسید برای زمان هایی که نیاز دارید از شلوغی ها دوریاشید و... 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

میگم این هنر بیشتر متاهلا میرن من مجردم برم مسخره نکنن؟

نه بابا واسه چی مسخره کنن با این فکرا خودتو محدود نکن، بعدم خیلی از دوستای مجرد من دوره خیاطی رفتن در حد پیشرفته دوره دیدن و الانم خیاطی می‌کنن

شمام اگه علاقه داری حتما برو

میگم خیاطی و متاهلم بیشتر یاد میگیرن این طرز فکر درسته؟

من مجرد بودم یاد گرفتم و ارتباطی نداره. 

توکلاسمونم مجرد بودن. تازه عروس بودن.  یا مثلا عروس و دوماد داشتن، بودن.  بعضیا خودشون کار میکردن و میومدن که اپدیت بشن. 

یکی که مجرد بود 18،19 سالگی شروع کرد. به شدت کارش تمیز بود. 

الان به قدری پیشرفت کرده،  لباس ژورنالی مزونی میدوزه. خیلی خیلی زیاد و خوب پیشرفت کرد. 

پدرشم فوت شد،  برادرش چرخ قسطی خرید. اولش با چرخ قدیمی میدوخت. 

یه بار رفتم پیشش دیدم تو زیرزمین چرخشو گذاشته کار میکنه. 

یعنی کمال گرا نبود و تو همون محیط کوچیک کار میکرد

یه خانمی که مدیر کلینیک روانشناسی بودن، صحبت میکرد و خیاطی بلد بود. میگفت هرفردی باید یه هنری بلد ب ...

درست میگن خیلی کاربردیه 

بعد امتحانام یا وقتی تو یه مشغله ذهنی گیر افتادم پامیشم خونمو حسابی تمیز میکنم

پارچه میخرم لباس میدوزم همکلاسیام میگن برو بابا تو چه حالی داری میگم شما نمیدونی این خیاطی یا بافتنی چقدررر منو ریستارت میکنه دوباره جون میگیرم ذهنم آروم میشه مثل تراپی می مونه 

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘