2777
2789
عنوان

24 _ 25 سیکل ماهیانه

147 بازدید | 21 پست

تا حالا کسی تو اقدام به بارداری بوده و تو روزهای 24 _ 25 سیکلش بره دکتر زنان ، من گاهی وقت ها خارش دارم ، به عید هم که داربم نزدیک میشیم میترسم بدتر بشم ، خواستم برم معاینه از طرفی می ترسم باردار باشم چی کار کنم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانومای باردار نی نی سایت خوش اومدین😄

سوالی داشتنین در خدمتتون هستن دوستان

👈ورود آقایون ممنوع چون گروه فقط مال خانوم هاست👉

غیر باردارا هم میتونن بیان از تجربیات استفاده کنن😊

https://t.me/joinchat/Dk4vyUZxIpU_-Pp_iAvJaA

اگه خیلی داری اذیت میشی برو دکتر و بگو که اقدامی. اگنه صبر کن که تکلیفت مشخص شه بعد برو. اگه عفونت داشته باشی واسه بارداری هم اصلا خوب نیس

اسیر ناتوان منم؛امیر مهربان تویی   بکن هرآنچه می کنی رضای من رضای تو     خدایا شکرت                                                                                                                                                                                      
اگه خیلی داری اذیت میشی برو دکتر و بگو که اقدامی. اگنه صبر کن که تکلیفت مشخص شه بعد برو. اگه عفونت د ...

اره ترسم از همینه اخه دارم کلومیفن هم میخورم میگم حداقل نتیجه بده، تو رو خدا دعام کن انتظار خیلی سخته

اره ترسم از همینه اخه دارم کلومیفن هم میخورم میگم حداقل نتیجه بده، تو رو خدا دعام کن انتظار خیلی سخت ...

من خودم انتظار کشیدم واقعا سخته. اما توکلت به خدا باشه‌ خدا خیلی مهربونه. انشالله چندروز دیگه خبر بارداریتو میای میدی. 

اسیر ناتوان منم؛امیر مهربان تویی   بکن هرآنچه می کنی رضای من رضای تو     خدایا شکرت                                                                                                                                                                                      
خدا از زبونت بشنوه ، شما چی باعث شد باردار بشین

والا فقط خدا خواست دیگه. اگه نه من این ماه دارو مصرف نکردم. ماههایی که دارو مصرف نکردم باردار نشدم. پس فقط باید خدا بخواد و بس. چندماه اقدامی؟