2777
2789
عنوان

کربلا 🥲🖤

205 بازدید | 29 پست

آقاےامام‌حسین؛ من... هروقت‌حالم‌گرفته بود... هرجاکم‌آورده‌بودم... ازهرکسی که بُریده‌بودم... اومدم‌سراغِ‌شما! روُکه‌برنگردوندی؛ هیچ... که آغوش‌بازکردی وگفتی: بۍخیالِ‌آدم‌ها... خودم تا تهش هستم سایه‌ات‌‌به سرمان!🥹🥀💔

اگه خدا بخواد همین هفته راهی کربلا هستم🖤

کسانی که مایل هستن اسمشونو بگن که یادداشت کنم به عنوان  نایب الزیاره اسمشونو بندازم توی ضریح آقا

اباعبدالله الحسین 🙏🌱

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا کن آشتی کنه باهام برگرده دیگه نا امیدم 

میشه درخواست قبول کنی اسم بدم 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
سلام فاطمه هستم برای رفع مشکل خونمون و ارتقای تحصیلی و شغلیم دعا کن ممنون

حتما گلم

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

نمی تونم اسم بدم شناسایی میشم عزیزم فقط می تونم بگم چند تا خواسته دارمبرام دعا کن زیارتت قبول انشاال ...

ممنونم عزیزم

ندا به نیت آبرو سر به راه شدن و اینکه ماشین بخرم🥺💚توروخدا یادت نره

چشم همه رو یاداشت میکنم عزیزم 🙏🤍