2789
عنوان

غلظت خون؟

5891 بازدید | 20 پست

سلام دوستای خوبم.من قبل از بارداری یکی دوبار میشد که یهو بعد خوردن شام یا نهار چشمام سنگین میشد و خوابم میگرفت.اما واقعا فقط یکی دوبار اتفاق افتاد و زیادنبود.اما برام عجیب بود.حالا هم ک باردار شدم همش این حالت کسلی و بی حوصلگی و خوا الودگی رو دارم.ک فک میکردم بخاطر هورمون هاست ک ب هم میخوره و ادم خوابالوده میشه.الان هفته ۱۱ هستم.دیروز خیلی از صبح رفتم خرید و راه رفتم.دیگه سمت ظهرو عصرم اصلا نخوابیدم.شب ک شد بعد شام حس کردم یهو چشام داره میره از خستگی.و همش خوابم میومد.اینا ممکنه از غلظت خون باشه؟؟اخه دیشب تاپیک زدم یکی اوند اینو گفت کمی نگرانم کرد.اما امروز ک رفتم تو ازمایش خون چندماه پیشم نگاه کردم HTC یا همون گلبول های قرمز خونم بالا نبود.درضمن بعضی از علایم غلظت خونم ندارم مثلا زیر ناخنام کبود نیس یا لبام کبود نیس یا مثلا همش گر نمیگیرم و ر صورتمم قرمز نیس.بازم ممکنه غلظت خونم بالا باشه؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شما الان باید یه چکاب بارداری بدی ،ندادی عزیزم؟؟

دلایل خیلی زیادی میتونه داشته باشه

من که مدلمه خوابم میگیره

همه چیزمم اوکیه

تو بارداریم که خیییییییلییییی میخوابیدمممم هاااا خیییییییییییییلییییییی

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
دکتر زنانم برام ننوشته.۲۶ ام وقت غربالگریمه

باید بری عزیزم

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
امروز رفتم دکتر . علایمم سردی دست و پا .کم اشتهایی .یبوست. ضعف بدن و .ایناس .دکتر گفت باید حجامت هم ...

مطمنی اینا علایم غلظت خونه؟؟؟؟فک نمیکنمااا....معمولا میگن کسی ک غلظت خون داره چهره برافردته ای داره داخل چشماش قرمزه گر میره.نه اینکه ضعف و بی اشتها و سردی دست و پا..اینا ک علایم کمخونیه😂