2777
2789
عنوان

پسز کورد

178 بازدید | 16 پست

من نامزدم کورده با عشقو عاشقی عقد کردیم اما گاهی خیلی میترسم نتونم دووم بیارم 

خیلی خانواده دوست هست پسر مستقلی هست اما جونشو فدای خانوادش مخصوصا پدر مادرش میکنه مثلا دیروز میگفت زن داداشش ک جاریم هست کمک حال مادرش نیس نامزذمم ب مادرش گفته زنمو اوردم بشین رو صندلی فقد بهش دستور بده ازین حرفش یکم ناراحت شدم ولی اصلا ب رو خودم نياوردم خندیدم فقد اخه من تو خونه خودمون مادرم نمیزاره کار کنم چون سرکارم میرم 

کار عیب نیست اما اینکه نامزدم اونجوری گفت یکم ترسیدم حق دارم یا ن؟

درخواست ندین قبول نمیکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا خیلی بترس ازین اخلاقش

اولا اینکه یاد نگرفته حرمت زنشو نگه داره و هر حرفیو میزنه

دوما که بچه ننه س

حتما باهاش صحبت کن 

خیلی مسئله ی مهمیه ی توی ازدواج

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂
والا من فکر کنم از اول سعی کن جوری باشی ک دوس داری و ب کاری مجبور نشی چون دیگ عادت میکنن و تموم

اخه توقع داره خیلی ب مادرش رسیدگی کنم و من نکنم شاید ناراحت بشه

درخواست ندین قبول نمیکنم

حق داری مگه اینگه شوخی کرده باشه

نبابا جدیه میگه مادرم پیره زن داداشم کمکش نمیکنه منم جلو زن داداشم ب مادرم اونجوری گفتم زنمو اوردم فقد دستور بده

درخواست ندین قبول نمیکنم

اتفاقا خیلی بترس ازین اخلاقشاولا اینکه یاد نگرفته حرمت زنشو نگه داره و هر حرفیو میزنهدوما که بچه ننه ...

بچه ننه نیس ولی خیلی احترامشونو داره خیلی زیاد میزاشون رو چشاش این علاقه شدید منو میترسونه

درخواست ندین قبول نمیکنم

خودمم کوردم کلا مدلمون اینه احترام زیاد میزاریم

میترسم بعد ازدواج اونجوری ک میخاد با خانوادش نباشم مادرشو خیلی دوست داره شما کورد کجا هستین؟

درخواست ندین قبول نمیکنم

میترسم بعد ازدواج اونجوری ک میخاد با خانوادش نباشم مادرشو خیلی دوست داره شما کورد کجا هستین؟

خوشگلم من اطرافیانم زیاد دیدم بخاطر دقیقا همین مسئله خیلی ب مشکل خوردن....احترام خوبه اما به اندازه

از منه متاهل بهت توصیه ی دوستانه حتما جدی در این مورد باهاش صحبت کن

بگو که از لحن ومدل حرف زدنش خوشت نیومده اگه نگی یاد نمیگیره و عادت میکنه

من واقعا بهم برمیخوره همسرم اینجوری بگه 

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂
خوشگلم من اطرافیانم زیاد دیدم بخاطر دقیقا همین مسئله خیلی ب مشکل خوردن....احترام خوبه اما به اندازها ...

منم برخورد کلا هنگ کردم خیییییییییلی احترام میزاره مثلا ب مادرش منم خودم مادر دارم احترام حالیمه اما اینکه توقع دارن کاراشو بکنم شاید نتونم

درخواست ندین قبول نمیکنم

نه عزیزم خیالت راحت رام شما میشه

ممنون میشم اگه حسود و عقده ای و فاقد سواد و اطلاعات هستی پیامم ریپ نکنی با تشکرررررر