2777
2789
عنوان

خودکشی

112 بازدید | 16 پست

دیوونه شدم ، مغزم اذیتم میکنه نمیتونم آرومش کنم تنها راه کشتنشه ...

ولی به گناهش فکر میکنم به مامانم فکر میکنم پشیمون میشم 

اما نمیخوام به زندگی مزخرفم ادامه بدم 

آرزو میکنم در ناباورانه‌ترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️شهریارا چه به جا زد فلکت سنگ محک... تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

برو ی دوش بگیر شربت ابلیمو بخور خوب میشی

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونی زندگی کن

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

منم قبلا اینجوری بودم بعد فهمیدم بخاطر اینه کلا خونه می مونم و با دوستام ارتباط نمیگیرم 

من اوضام بدتر بود خودزنی میکردم میدیدی پشمات میریخت 

یهو پا میشدم 3 تا چک به خودم میزدم یسری تیغو برداشتم رو دستام نقاشی کشیدم ..

هر وقت فکر خودکشی به سرت زد،برو قسمتهایی که تو برنامه زندگی پس از زندگی مربوط به خودکشی هستن رو ببین،منصرف میشی

خیلی گناه بزرگیه،خیلی

اونطرف عذابی که میکشی هزار برابر شدتش بیشتر از چیزیه که تو این دنیا اذیتت میکنه

و اینم بدون هیچ کسی تو این دنیا بدون مشکل نیست،هیچ کس

سلام 

یه مشاور میشناسم فقط بدرد کسایی میخوره که نمیتونن زیاد برای مشاوره هزینه کنند از طرفی دنبال یه مشاور خوب هستن!

ایشون خیلی با انصاف هستن و شرایط خیلی خوبی رو برای کسایی که مشکل مالی دارند فراهم میکنن در کل هوای مراجعه کنندهاشون رو دارند.

از طرفی کلی رضایت تو کانال رضایت مندی شون هست 

گفتم این طوری منم کمکی کرده باشم چون تو این سایت خیلی ها شرایط مشاوره حضوری رو با این هزینه ها ندارند

ایدی رو بیکا P_z_314_70

ایدی تلگر ام consultation4

سلام یه مشاور میشناسم فقط بدرد کسایی میخوره که نمیتونن زیاد برای مشاوره هزینه کنند از طرفی دنبال یه ...

واسه مشاور هم اتفاقا هزینه زیادی کردم

کارم از این حرفا گذشته

آرزو میکنم در ناباورانه‌ترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️شهریارا چه به جا زد فلکت سنگ محک... تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی