2777
2789
عنوان

ینی مشکلم چیه

131 بازدید | 16 پست

خانما این علایم دیابت نیست؟وقتی گشنم میشه دهنم شیرین میشه استرس زیاد دارم از دیشب همش دلم میخواد غذا بخورم ولی تکرار ادرار و تشنگی زیاد ندارم ممکنه از استرس و اعصابم باشه ؟فردا میخام برم تست دیابت بدم خیلی نگرانم 🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه استرس و دلشوره هاتون بی دلیل هست غلبه صفرا دارین،چیزای که طبعش گرمه زیاد نخوردین؟؟؟؟

نه بی دلیل نیست بخاطر کنکور و کلا به همه چی زیاد فکر میکنم و غصه میخورم مخصوصا درس نمیدونم چه🥺

نه بی دلیل نیست بخاطر کنکور و کلا به همه چی زیاد فکر میکنم و غصه میخورم مخصوصا درس نمیدونم چه🥺

استرس درس مال وقتیه که نخونده باشی اما شروع کنی به خوندن استرست کمتر میشه

سعی کن تلوزیون و گوشی زیاد نگاه نکنی 

یادمه برا ما قبل کنکور یه مشاور میگفت دیدن یک قسمت فیلم انرژی ازتون میگیره به اندازه ی خوندن یک کتاب فیزیک،

استرس درس مال وقتیه که نخونده باشی اما شروع کنی به خوندن استرست کمتر میشهسعی کن تلوزیون و گوشی زیاد ...

فعلا استرس سلامتیم دارم چیزیم نباشه درس میخونم الان تمرکز هم ندارم اصلا

فعلا استرس سلامتیم دارم چیزیم نباشه درس میخونم الان تمرکز هم ندارم اصلا

منم سال ۹۱ مثل الان خودت،همش میگفتم یه مریضی دارم هیچ ادم سالمی وجود نداره و...‌.چون خلط گلو داشتم کمی تو گلوم حس گرفتگی داشتم فکر میکردم تیرویید دارم ازمایش دادم نداشتم ولی سال ۹۵ ازمایش دادم داشتم

منم سال ۹۱ مثل الان خودت،همش میگفتم یه مریضی دارم هیچ ادم سالمی وجود نداره و...‌.چون خلط گلو داشتم ک ...

یعنی چی مشخص نشد 

من حس میکنم مریضیم از استرسه

یعنی چی مشخص نشد من حس میکنم مریضیم از استرسه

نه اون موقع منم مثه خودت دوران کنکورم بود و به شدت استرسی بودم و افکار منفی گیر داده بودم که حتما یه مریضی دارم و حدسمم تیرویید بود اما ازمایش دادم مشکلی نداشتم

سال ۹۵ که دانشگاه تموم کردم دوباره چکاپ دادم اونموقع تیرویید داشتم که اصلا فکرشم نمیکردم 

نه اون موقع منم مثه خودت دوران کنکورم بود و به شدت استرسی بودم و افکار منفی گیر داده بودم که حتما یه ...

تیروئید خیلی بهتر از دیابته من الان افسردگی گرفتم از فکر کردن تا فردا بشه برم تست بدم