2777
2789
عنوان

بهترین مکمل قبل بارداری

290 بازدید | 10 پست

من7 ماهه زایمان کردم میخوام کم کم دوباره اقدام کنم تو بارداری قبلیم اصلا ویارنداشتم درست حسابی غذا میوه خوردم شیرم از2 ماهگی نمیدم. بنظرتون از کدوم مکمل استفاده کنم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

ایول 😍😍😍

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی مکمل بگید لطفا. تو بارداریم مولتی دیلی خوردم بنظرتون الانم بخورم.؟وقتی باردار شدم کلا رفتیم ی روستای خوش اب هوا زندگی کردیم منم کلا شیر نون گوشت تخم مرغ تازه تازه مصرف میکردم 

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

درضمن تا من مکمل بخورم بدنم اماده بشه اقدام کنم خدا میدونه چند ماه طول بکشه شایدم همون ماه اول دوباره صاحب ی فرشته شدم

درضمن تا من مکمل بخورم بدنم اماده بشه اقدام کنم خدا میدونه چند ماه طول بکشه شایدم همون ماه اول دوبار ...

عزیز من این چیزها رو باید از پزشک یا یه آدم آگاه بپرسب

اینجا غیر از اینکه مواخذه بشی و اعصابت خراب چیزی نصیبت نمیشه

موفق باشی

🍃گر تو گرفتارم کنی  🍃من با گرفتاری خوشم💖             🍃داروی دردم گر تویی   🍃در اوج بیماری خوشم💖

نپرسیدم که بلافاصله برم بخرم بخورم نظراتو پرسیدم ببینم بقیه چی میخورن