2789
عنوان

این که میگویند

109 بازدید | 17 پست

زن حج. اب داشته باشید تا مرد به گنا. ه نیوفتد 

مثل این میماند که بگویند آفتاب نتابد که بستنی هایمان آب نشود. 

بنظر من مردی که چشم به این کثیفی داره بره چشاشو با اسید بشوره چون چشم کثیف مثل اسکنه چادر هم بپوشی جلوشو نمیگیره باید اسید تجویز کنن بهشون 

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

والا

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولمون کنید تو رو خدا   این بحثای پیش پا افتاده

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
راس میگی حاجی که تو حج هم بخواد هیزی کنه ته ته شمر و حرمله بودنه

حاجی نبود آجی حجاب بود 😂😂

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
ولمون کنید تو رو خدا این بحثای پیش پا افتاده

پیش پا نیوفتاده من کاری به پوشش ندارم پوشش هر فرد 

مربوط به خودشه موضوع چشم کثیفه بعضی مرداس

یعنی چه فردا دختر شما بره بیرون سر تا پاشو نگاه کنن خوبه؟ 

آیا ما نباید اهمیت بدیم شاید مطرح کردن تنها کاری باشه که میتونیم انجام بدیم از این نسل گذشت لاعقل مادران پسران خوبی بار بیارید

پیش پا نیوفتاده من کاری به پوشش ندارم پوشش هر فرد مربوط به خودشه موضوع چشم کثیفه بعضی مرداسیعنی چه ف ...

ببین عزیزم الان هرکی هر چه دلش میخاد میپوشه 

من ودختر من هم پوشش مد نظرمونو میپوشیم هر کی هم میخاد نگاه کنه نگاه کنه تا جون خودش و پدرش و جد آبادش دراد 

زیادی ک رو یه موضوع زوم کنیم گندش درمیاد

😂😂😂😂😂برقا رفته اب قطعه به روم نیارید

وای نگو من صبحی رفتم دستشویی آب نبود به سختی خودمو و دستمو شستم ۲ دقیقه بعد بابام رفت اومد گفت آب فشاره 😂😂گفتم من اگه شانس داشتم اسمم خاطره نبود شمسی بود

😂😂😂😂😂برقا رفته اب قطعه به روم نیارید

ما امروز فقط دو ساعت آب داشتیم از ساعت 5 تا حالا هم برق رفته همی الان اومده 😐😐خلقم تنگ شده میخام خرخره همو رو بجوام

وای نگو من صبحی رفتم دستشویی آب نبود به سختی خودمو و دستمو شستم ۲ دقیقه بعد بابام رفت اومد گفت آب فش ...

این همه اسم خوشگل اخه شمسی چیه 😂

اگه راجب حجاب حرفته خداروشکر اطراف من مملکت وضعش خیلی بهتر شده کسی کاری به پوشش هیچ کس نداره و هرکسی هر جوری دوس داره میپوشه و میگرده(کرجم)

ببین عزیزم الان هرکی هر چه دلش میخاد میپوشه من ودختر من هم پوشش مد نظرمونو میپوشیم هر کی هم میخاد نگ ...

میدونم عزیزم مثلن بابام من موتور بد میدونه واسه دختر 

واسه چی واسه اینکه زشته چرا زشته احتمالن واسه همین مردای هیز مثلن بیرون میریم دل نگرانن میکنم جامعه والا ما نشنیدیم بگن زن کاری کرده باشه شاید ۱ درصد ۹۹ درصد خطرات جامعه از مردای هیزه این چیزا که میبینم فشاری میشم خیلی 🥲