2777
2789

مادرم پارسال 

۲۸ مرداد اینو خربد ۲۶۴م

۸۰ گرم 

الان بردم بفروشم ۶۱۶ میلیون گفتن 

واقعا ۱۳ صفر روز خوبیه 

من میخوام به نیت باردار شدن بگیرم🥹

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ ربطی به ۱۳ صفر نداره ۲۲ تیر شوهرم برام طلا گرفت برای تولدم امسال فروختم گرون شده 

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

یکی میگفت دوستش نظافتچی بوده یدونه سرنگ خریده به نیت ازمایشگاه با اینکه میکروب آزاد خونده بوده و هیچ آزمایشگاهی تو شهرشون نمیخواستنش یهویی تو آزمایشگاه یه شرکت رفت سرکار مسیوال فنی شد 

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

واقعا خوشحالی؟

من هیچوقت این نوع خوشحالی رو درک نکردم 

این تورم رو شما بهاشو تو خرید نون و اب و کرایه خونه و ماشین تاااا لوبیا عدس و..پرداخت کردی جانم 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

هیچ ربطی به ۱۳ صفر نداره ، کلا طلا از پارسال تا الان کلی رفته بالا ، اگه ۱۲ صفر یا ۱۵ صفر هم میخرید همین میشد 😐😐😐

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
چ خوب‌سیسیمن نمیدونم چی بگیرم ک ازدواجی باشه😂

من بلدم ولی خب اگه به ۱۳ صفر اعتقاد دارید همونو پیش برید 

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚