ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند... مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سرشدبهشوقوصلتـوفصلجوانیـَم هـرگزنمیشودڪهازایندربرانیـَم🥺😍❤️
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE
من داشتم میرفتم جمکران که با فاصله کم تا قم یه تصادف شدید کردم و نشد برم
اول گفتم چقدر نالایق بودم که منو رد کردن اما چهارماه بعدش تونستم برم
انشاالله که شمام مشرف میشید
💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند... مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سرشدبهشوقوصلتـوفصلجوانیـَم هـرگزنمیشودڪهازایندربرانیـَم🥺😍❤️
دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕