2789
عنوان

دیسک شدید گردن

113 بازدید | 12 پست

سلام. بچه ها خواهش میکنم یکم راهنماییم کنین. استرسم خیلی بالا است. کارم شده گریه فقط 

دیسک گرمن و شدید دارم. زده به دستم. الان خیلی نگرانم. کسی داشته سابقه شد. سندمم کم سی و شیست سالمه.دکتر میگ عمل نمیخواد ولی خیلی بیرون زدگی شدید باید مدام رعایت کنی 

خیلی بهم ریختم نمیخوام اول راه اینطور بیفتم رو تخت

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ی بار این مدل گرفتم نتونستم روش بخوابم پس دادمبهم میگی مارک و مدل رو

بآید اون قسمتش که برآمده تر هست بزاری زیر گردنت قرار بگیره.   یه شب که باهاش بخوابی عادت می کنی.  من خونه مادرم هم شب بخوام بمونم شب بالش خودم می برم

الهم عجل لولیک الفرج

سلام درود بر شما روزتون بخیر ابتدا این دیسک همونطور ک خودتوون هم عرض کردید به دستتون زده در مرحله اول یعنی اعصابتون تحت فشار بسیار شدیده اما خب چون دکتر بهتون گفتن نیاز به جراحی نداره یعنی میشه با مراقبت درد رو بهتر کرد و کاهش داد اما مواردی که خدمتتون میگم رو حتما انجام دهید ورزش برای دیسک کمر که توسط فیزیوتراپ طراحی شده متناسب با درد و مشکل شما و به هیچ عنوان اجسام سنگین بلند نکنید و خم نشوید هر نیم ساعت در حد چند دقیقه راه بروید مطلق نشینید یا دراز نکشید و استخر برین قسمت کم عمق و در اب ارام و اهسته چند لحظه راه بروید و حتما به یک فیزیوتراپیست مراجعه کنید اگر سوالی بود در خدمتتونم درخواست دوستی بنده را قبول کنید تا به صورت دقیق بتوانم به شما کمک کنم