2777
2789
چون زجمت بیرون اومدن از پشت گوشی به خودت نمیدی باورهای ک هم بدون تلاش به دست بیاد هیج هس ناقص

بی خیال توهین نکنیم‌خودم ۱۰ سال ورزشکارم ولی ادا ندارم که بالاترم.شمام توهین کردن یاد بگیر ورزشکار بااخلاق

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بی خیال توهین نکنیم‌خودم ۱۰ سال ورزشکارم ولی ادا ندارم که بالاترم.شمام توهین کردن یاد بگیر ورزشکار ب ...

شما مسخره گردی ورزش ، نه من توهین کرده باشم 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

شما مسخره گردی ورزش ، نه من توهین کرده باشم

چیشو مسخره کردم میشه بگید لطفا ؟حده اقل بدونم

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

بی خیال توهین نکنیم‌خودم ۱۰ سال ورزشکارم ولی ادا ندارم که بالاترم.شمام توهین کردن یاد بگیر ورزشکار ب ...

نمیگه بالاتر که میگه جلوتر. 

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

چیشو مسخره کردم میشه بگید لطفا ؟حده اقل بدونم

اسی میگه ورزش عالی ورزشکارا جلوترن جواب های شما تیکه پرانی ومسخره کردن 

حالا دیگه نه دراون حد😂

باور ندارم😂

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

ی سوال بپرسم. اندامم خوبه ولی دوس دارم پاهام یکم توپر تر شه و سفت شه و شکمم هم آب شه و سینه هام سفت ...

کاراته یا تکواندو 

تکواندو بیشتر تغریبا کلا روپا تمرکز داره

کاراته همه جا

اسی میگه ورزش عالی ورزشکارا جلوترن جواب های شما تیکه پرانی ومسخره کردن حالا دیگه نه دراون حد😂باور ن ...

مسخره نکردم خنده گذاشتم اسی فکر نکنه دارم بحث میکنم باهاش ناراحتم.گفتم بدونه بی منطوره حرفم میگم دیگه یه سرو گردن بالاتر نیستیم چون ورزش میکنیم..گاهی ادما وقت ندارن پول ندارن.شما خودت ورزش کاری میدونی پول برنامه پول دوره رژمیم.غذای سالم.مکملها قرص پول شهریه ماهانه.چقدره خب بعضیا ندارن شاید اگر داشتن خیلی بهتر از ما ادامه میدادن.

از بچگی خیلی از ورزشارو امتحان کردم کلا از بچگی کلاس بودم وقت بیکاری نداشتم

من بچگی زیاد کلاس نرفتم نه.ولی ۱۰ سال بدنسازی کارمیکنم

از بچگی خیلی از ورزشارو امتحان کردم کلا از بچگی کلاس بودم وقت بیکاری نداشتم

قدم ۱۷۶ وزنمم ۷۰ هست

مسخره نکردم خنده گذاشتم اسی فکر نکنه دارم بحث میکنم باهاش ناراحتم.گفتم بدونه بی منطوره حرفم میگم دیگ ...

اره شرایط مالی به نوع انتخاب ورزش و هدف تاثیر داره ،اینجور هم نیس ک کسی شرایط مالی نداشته باشه اصلا نتونه ورزش کنه به هدف استایلش نرسه و سلامتیش بی تاثیر باشه ورزش مرتب ،یه راه ساده و تلاش لازم داره به استایل فیکس برسین سمت رژیم هانرین کلا  رعایت غدایی شدید نخوردن ممنوعه غذایی ها مثل  قندو شیرینی و نوشابه وو،  تمرین در منزل ۲ جلسه و هرجلسه تمرین تایم ها ۱۵ دقیقه کششی و هوازی   ، پیاده روی هم  ۲ جلسه ۲۰ دقیقه ترکیب تمرینات دپی و قدم استپ و برعکس