الانم سه روز خونه و زندگی و شوهر و بچه رو ول کرده رفته تهران تو گلاس شیرینی پزی جدید شرکت کنه واسه سه روز پول هواپیماو ۸۵۰ تومن پول کلاس داده و از بچهای کوچیک ۳و ۵ سالش جدا شده که فقط شیرینی خوب واسه اونجا بپزه و بزنه تو صورت دوست دختر قبلی پسره.من چیکاری میتونم بکنم تو رو خداااا
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
کاش پدرتو در جریان بذاری تا یه برخورد خیلی سخت باهاش داشته باشن و بفهمونین شوهرش بفهمه تنها انفاق مط ...
بابتم ناراحتی قلبی داره.زندگی من خیلی وضعش خرابه.سر زندگی من خیلی بابام زجر کشیده و بارها بیمارستان بستری شده همیشه میگه هر چقدر زندگی تو خرابه خیالماز زندگی خواهرت راحته .حالا برم ب بابای بدبختم چی بگم من
حرف نزنه که مغازش نمیره . راستی رابطش جدی تر بشه و مشکلی پیش بیاد پسره به خواهرشوهره میگه خواهرشوهره ...
خواهر شوهرش زیاد آتو داره چیزی نمیگه ی کمم خنگ میزنه ولی من ب خواهرم گفتم که اگه این بزرگ بشه بعد انگشت میکنه تو چشمت.اصلا این دوتا افتادن تو رقابت واسه جلب توجه پسره بعدم پسره که ۱۷ سالشه چی براش بهتر از ی زنه متاهل دیگه میدونی چی میگم.میدونم پسره الکی ادای عاشقی در میاره
نه اصلا اینجوری نیس.ولی همین که فکرش مشغوله اینه همش با بچها بد اخلاقی میکنه و همش از همه ی کارای بی عیب شوهرش ایراد میگیره داره اتیشم میزنه.اونجام خیلی غریب و تنهاست