2777
2789
عنوان

نی نی یار چرا تابپیکمو ترکوندی

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 61 پست

الانم سه روز خونه و زندگی و شوهر و بچه رو ول کرده رفته تهران تو گلاس شیرینی پزی جدید شرکت کنه واسه سه روز پول هواپیماو ۸۵۰ تومن پول کلاس داده و از بچهای کوچیک ۳و ۵ سالش جدا شده که فقط شیرینی خوب واسه اونجا بپزه و بزنه تو صورت دوست دختر قبلی پسره.من چیکاری میتونم بکنم تو رو خداااا

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش پدرتو در جریان بذاری تا یه برخورد خیلی سخت باهاش داشته باشن و بفهمونین شوهرش بفهمه تنها انفاق مط ...

بابتم ناراحتی قلبی داره.زندگی من خیلی وضعش خرابه.سر زندگی من خیلی بابام زجر کشیده و بارها بیمارستان بستری شده همیشه میگه هر چقدر زندگی تو خرابه خیالماز زندگی خواهرت راحته .حالا برم ب بابای بدبختم چی بگم من

از حرفاش معلومه که دوباهره با پسره حرف میزنه

حرف نزنه که مغازش نمیره . راستی رابطش جدی تر بشه و مشکلی پیش بیاد پسره به خواهرشوهره میگه خواهرشوهره هم که داداششو بیشتر دوست داره.

شایدم بابات بتونه پسره رو بترسونه پسره گم و گور بشه

خدایا راضیم به رضات
حرف نزنه که مغازش نمیره . راستی رابطش جدی تر بشه و مشکلی پیش بیاد پسره به خواهرشوهره میگه خواهرشوهره ...

خواهر شوهرش زیاد آتو داره چیزی نمیگه ی کمم خنگ میزنه ولی من ب خواهرم گفتم که اگه این بزرگ بشه بعد انگشت میکنه تو چشمت.اصلا این دوتا افتادن تو رقابت واسه جلب توجه پسره بعدم پسره که ۱۷ سالشه چی براش بهتر از ی زنه متاهل دیگه میدونی چی میگم.میدونم پسره الکی ادای عاشقی در میاره

دارم دق میکنم.دسی دسی داره زندگیش حراب میشه.همیشه وقتی ب مشکل میخورم از شوهرش کمک میحوام حالا ب اینم ...

حتما از مشاوره  کمک بگیذ. لازم شد خواهرتو با زور ببر مشاوره

خدایا راضیم به رضات
یعنی خواهرت میگی ممکنه پا بده؟

نه اصلا اینجوری نیس.ولی همین که فکرش مشغوله اینه همش با بچها بد اخلاقی میکنه و همش از همه ی کارای بی عیب شوهرش ایراد میگیره داره اتیشم میزنه.اونجام خیلی غریب و تنهاست 

حتما از مساوره کمک ببر . لازم شد خواهرتو با زور ببر مشاوره

اره باید ببرمش .کی بیاد .که فرصت بشه ببرمش.میترسم دیر برسم ب این قضیه این چیزا شوخی بردار نیس پای دوتا بچه هاش که جونمن در میونه