2777
2789
عنوان

درس خوندن

86 بازدید | 7 پست

دوستان جو خونه مون خیلی سمی و به زور خانوادم منو وادار به درس نخوندن میکنن. اخر سر میگن چرا تراز ت پایینه  و فلان. حرفاشون ذره ایی مهم نی. مهم خودمم که با حرفاشون و کارهاشون نمیذارن درس بخونم. میرم تو اتاقم در رو قفل میکنم و میخوام درس بخونم که میان بالا سر من فحش میدن. 1 ساله دارم وسط دعوا زندگی میکنم. تاکید میکنم یک سال تمام. کتک کاری و هرچیزی که فکر شو بکنین. ما 3 تا بچه ایم و خواهر و برادر بزرگترم رفتن دانشگاه و من موندم با کنکور و یه خونه سمی و یه اتاق کوفتی. فردا پس فردا میگن ما خرج ت کردیم خودت نتونستی.

شهر مون پانسیون نداره. کتابخونه مدرسه مون تا ساعت 2 ظهر بازه پاییز . با مدیر هماهنگ کنم برم اونجا ازپاییز؟ راضی کردن مدیر مشکلی نی

اره اگه میتونی دور شو بشن درستو بخون خودتو نجات بدهکتابخانه ندارن شهرتون؟

نه نداره. کتابخونه مدرسه هم فقط موقع باز بودن مدرسه میتونم برم. بعضضی وقتام  شلوغه بخاطر معلم پرورشی رو مخ مون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نداره. کتابخونه مدرسه هم فقط موقع باز بودن مدرسه میتونم برم. بعضضی وقتام شلوغه بخاطر معلم پرورشی ...

کدوم شهری؟ ببین بعضی جا ها هست یه پولی میگیره بچها جمع میشن اونجا درس میخونن برای کنکور و...

یه سرچ کن درس و جو کن زمان مدرسه ما بود بچهامون میرفتن

از بچه ها مدرسه و دوستان هم بپرسیا مثلاً دوستی داری که بتونی بری خونشون باهم درس بخونید

دوست که دارم و میشه رفت خونه شون اما خانواده م نمیزارن. زندانی ام یجورایی

2790
2778
2791
2779
2792