2777
2789

من کلا سه تا روغن

سیاهدانه 

کرچک

رزماری‌. 

سیاهدانه: من برای مشکی شدن ابروهام زدم اون مواد ته نشین شده اش رو میزدم به ابروهام واقعا تاثیر دیدم ابروهام ک اصن بزور معلوم بود مشکی و ضخیم شده.. هرشب میزدم صبح میشستم.

کرچک:  این روغنم میزدم تارهایی ک میریخت سریع درمیومد و جاهای خالی ابروم پر میشد.. ینی سیاهدانه و کرچک همزمان..

به لطف کرچک رشدشون بیشتر شد و تاج ابروهام ک خالی بود پر شد

من حدود یکسال یوگای ( ماساژ) صورت انجام میدادم

قبل از حمام روغن سیادونه میزدم و به صورت اصولی صورتمو ماساژ میدادم حدود بیست دقیقه

صورتم نرم و شفاف شده بود لک و جوشام رفته بود علاوه براینکه فرم صورتم تغییر کرده بود گونه لب بینی زاویه فک عالی واقعا تاثیر واضحی دیدم.

حدود چندماه ازین دوتا روغن برای مژه هام استفاده کردم ولی سیادونه چشمامو میسوزوند تاثیری ازش برای مژه هام ندیدم

ولی ولی یه نکته هس ک پست بعدی میگم👇🏻

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀

سیاهدونه به مژه نزن باعث آب سیاه میشه

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم روغن کرچک و فندق برای مژه و ابرو استفاده میکنم

بالای ابرومو با تیغ زدم که پر تر بشه ولی تار های نازک در اومده هرچی روغن میزنم مثل قبل نمیشه

وازلین هم میگن خوبه

هیچوقت کاری نکن بقیه بگن خوشبحالت همین خوشبحالت گند میزنه به کل زندگیت،مجرد و ته تغاری خونه🌼 برای رسیدن به خواسته هام و خواسته های بقیه یه سوره حمد و صلوات بفرست😍

ایول همچین تاپیکی نیاز داشتممم چون نمیدونم دقیق با چی صورتمو ماساژ بدم همش کرم مرطوب کننده میزنم که هی زود زود تموم میشه و بازم صورتم جوش میزنه 

روغن سیاهدونه باعث جوش نشد؟

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

ایول همچین تاپیکی نیاز داشتممم چون نمیدونم دقیق با چی صورتمو ماساژ بدم همش کرم مرطوب کننده میزنم که ...

از طب اسلامی شهرتون کرم ژل رویال بگیر

هرچی می پرسم فقط جواب اونو بگو و نظرتو تحمیل نکن. وگرنه ولم کن

از طب اسلامی شهرتون کرم ژل رویال بگیر

همون عسل ملکه دیگه؟ کرمشو تاحالا ندیدمم ایندفعه میپرسم مرسیی

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

سیاهدانه رو بعداز دوسه ماه قطع کردم برای مژهام.

من دوساله که برای مژه هام همون کرچک و ویتامین آ د استفاده میکنم واقعا عالیه 

ولی ولی چیزی ک تازه فهمیدم من زیاد اهمیت نمیدادم با دست این هارو میزدم ب مژهام تاثیر به وضوحی ندیدم ولی خب مژه هام ک میریخت سریع جاش درمیومد و رشد سریعی داشت ولی من می خواستم کل مژه هام پر بشه و بلند بشه ک ازین لحاظ تواین دوسال همچنان منتظر تاثیرش بودم ک نشد

و الان یک هفته هس که روغن ' رزماری ' ' کرچک' رو مخلوط کردم داخل یه قوطی ریمل خالی و هرشب و هرصبح به مژه هام میزنم ویجورایی مژه هامو با برس ریمل و اون روغنا ورزش میدم هم حالت خوبی گرفته واااقعا بلند شده تواین یک هفته و مطمنم باادامه همین کار قطعا طی طولانی مدت نتیجه خوبی میبینم

خلاصه ک اگه از روغنای گیاهی میخواید برای مژهاتون استفاده کنید

با برس ابرو و برس ریمل حتما این کارو کنید

هرشب و با تکرار مداوم 

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀
همون عسل ملکه دیگه؟ کرمشو تاحالا ندیدمم ایندفعه میپرسم مرسیی

آره. کرمشو درست کردین خیلیییی عالیه. تازه صابونشم درست من صابونشو استفاده میکنم کرمم نزنم صورتم خیلی بیبی شده

هرچی می پرسم فقط جواب اونو بگو و نظرتو تحمیل نکن. وگرنه ولم کن

پک مراقب موی آرگان( روغن.شامپو.ماسک) برای موهای خشک و فر چطوره؟

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم