2777
2789
عنوان

سر جلسه کنکور

82 بازدید | 10 پست

من امسال افتاده بوده تو راه رو خیلی سر و صدا بود می‌تونستم جامو عوض کنم؟

اگه به مراقب میگفتم می‌بردم توی کلاس؟

بعد اگر جامو عوض میکردم دفترچم جاذبه جا نمیشد؟

برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🌻💄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از خود مراقب پرسیدم گفت میگفتی جعبه جان میکردم

بگی جابه جا میکنن

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

می‌دونم میگم دفترچه جاذبه جا نمیشه اشتباه بدم چون به ترتیب میدن

باید به مراقبه بگی حواسش باشه دیگه

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

من از خود مراقب پرسیدم گفت میگفتی جعبه جان میکردم

اصولش اینه اصلا جابجا نکنن تا وقتی که آخرین دفترچه پخش شده باشه...اون مراقب از خودش یه چیزی گفته اگه عوض میکرد براش مسیولیت داشت که سر خود برده جای دیگه رو شماره صندلی یکی دیگه

کلاس مارو کاملا جابجا کردن ده دیقه قبل از شروع ازمونچون گرم بود و اون کلاس کولر نداشت بردن ی کلاس دی ...

اون یه طوری بوده همه تون رو باهم و شماره صندلیهاتون رو باهم برداشتن بردن یه جای دیگه که اینم اشکال داره و با هماهنگی مدیر جلسه انجام شده...اما اینکه خود مراقب سر خود یکی رو برداره ببره جای دیگه براش دردسر داره...خواهر من مراقب وایساده سر کنکور.. میگفت اولش اینا رو بهشون تذکر دادن که با هیچ داوطلبی نباید زیاد حرف بزنی، جاشو عوض کنی یا چیزی بهش بدی حتی خوردنی! اگه فشارشم بیفته نباید سرخود کمک کنی...باید مدیر رو خبر کنی

اون یه طوری بوده همه تون رو باهم و شماره صندلیهاتون رو باهم برداشتن بردن یه جای دیگه که اینم اشکال د ...

ممنونم عزیزم💙

یعنی اگر جات خوب نباشه تا آخرین دفترچه رو پخش کنن نمیتونی بگی که عوض کنن جاتو

برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🌻💄

ممنونم عزیزم💙 یعنی اگر جات خوب نباشه تا آخرین دفترچه رو پخش کنن نمیتونی بگی که عوض کنن جاتو

آره متاسفانه

خواهرم میگفت رو صورت یکی از دخترا بنده خدا نور میفتاد اذیت بود و پرده کلاس هم مناسب نبود همچنان زیر نور بود کلی استرس گرفته بود اما تا پخش کامل دفترچه ها نشد جاشو عوض کنیم...آخرشم خودش بیخیال شد رو همون صندلی موند...شاید تو مدرسه های مختلف سطح اجرای این قوانین فرق داشته باشه و بعضی جاها راحتتر عوض کنن اما در کل قانونش اینه

البته از روز قبلش هم باید بررسی کنن جوری صندلیا رو بچینن که کسی اذیت نباشه و اعتراض پیش نیاد ولی خوب بعضی جاها کم کاری میکنن

اما به خاطر اینکه سالن بوده و سر و صدا ...اینو که اصولا اصلا عوض نمیکنن مگر اینکه حالا تو اون حوزه همه چی رو هم رعایت نکنن 

انشاالله که رتبه مورد نظرتو میاری و با خوشحالی قبول میشی