2777
2789
عنوان

رشد قد

235 بازدید | 21 پست

سلام دوستان لطفا من و راهنمایی کنید پسر من ۱۲ سالو ۱۱ ماهشه اما قدش ۱۵۴ خیلی نگرانم سعی میکنم به تغذیش رسیدگی کنم البته یه مدتم تغذیه خوبی نداشت 

قد همسرم ۱۷۸ و خودم ۱۵۴ هستم میانگینشم کم میشه اگه کسی راهکار خوبی برای رشد قد داره لطفا من و راهنمایی کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا که بحث قد شد پسر من ۱۰ ساله هست یعنی ۱۰ سالش تموم شده  قدش باید چند باشه کسی میدونه ؟

نگرانم کوتاه باشه اصلا ورزش نمیکنه هر چی میگم حداقل تو خونه کششی انجام بده نمیده 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

حالا که بحث قد شد پسر من ۱۰ ساله هست یعنی ۱۰ سالش تموم شده قدش باید چند باشه کسی میدونه ؟نگرانم کوت ...

فکر میکنم تو ده سالگی  حداقل نرمال برای پسرا ۱۳۹.۵ باشه

متاسفانه پسر منم کم تحرکه از هفته بعد والیبال ثبت نامش میکنم

اینو برای داداشم دان کردم الان ۱۳ روز داره ورزش میکنه همراه با غذاهای مقوی و هر شب قبل خواب شیر میخوره به خدا همین الان هر کی میبینش میگه قدش بلند شده واسه پسرت از فروشگاه پلی دانش کن 

چشم من هرگز ندیده‌ست آدمی بی‌درد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!

فکر میکنم تو ده سالگی حداقل نرمال برای پسرا ۱۳۹.۵ باشهمتاسفانه پسر منم کم تحرکه از هفته بعد والیبال ...

الان براش شربت زینک گرفتم روزانه بهش میدم 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

جدی پسر خواهرم هفت نیم سالشه قدش۱۲۳رشدش خوبه بنظرت

توی سن ۷ سال  قد باید بین ۱۱۵ تا ۱۲۵ سانت باشه

توی ۸ سال باید بین ۱۲۰ تا ۱۳۰ باشه

چشم من هرگز ندیده‌ست آدمی بی‌درد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!