2777
2789

من عقدم دارم جدا میشم  مهریه مم گذاشتم اجرا ،همش به شوهرم پیام میدادم بیا بی سر و صدا تموم کنیم جداشیم بی درد سر اونم میگفت طلاق نمیدم 

تا اینکه دیروز صبح باباش پیام داد به پدرم که ما طلاق نمیدیم و من به شما گفتم بیاین حل کنیم دخترت وقتی موهاش مثل دندوناش سفید شد حالتو میپرسم 

شوهرمم به خودم پیام داد که نفقه و مهریه تو میدم فقط نمیتونی شوهر کنی ،ماهم دیگه نمیتونیم بریم زیر یه سقف 

منم بهش گفتم خیلی خوشخیالی من میگم طلاق تو میگی زیر سقف؟ من حالم بده که هنوز زن ادمی مثل توئم و اسمت تو شناسناممه ،اینم آخرین باری بود که گفتم بیا بی دردسر تموم کنیم پام برسه به دادگاه من دیگه کوتاه نمیام 

اینو که گفتم انگار آتیش گرفت پشت سرهم زنگ زد 

بعدش پیام داد طلاق نمیدم فهمیدی؟ پای منو به دادگاه نکشون 

بعدش اومد در خونمون داد وبیداد 

که هم مهریه میخوای هم طلاق هم نفقه؟ من براتو کلی خرج کردم لباس خریدم رستوران بردمت 

براچی هرروز پیام میدی که طلاقم بده 

باباتم مثل سگ جواب منو نمیده ،وکیلتم زنگ زدم میگه به من ربطی نداره گوشی رو قطع کرده 

بعدش یکی از همسایه ها داشت نگاه میکرد گفت خانوم این مهریه شو میخواد 

خلاصه اومد گرد و خاک کرد رفت از شب نتونستم بخوابم همش میاد جلو چشمم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه پیام نده مستقیم برو دادگاه 

کاش دیشب شکایت میکردی بابت این سر و صدا و توهین 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

خودت چی فکر میکنی؟

فکر میکنی دوستت داره ک میگه طلاقت نمیدم؟پشمونه؟

یا لج کرده؟

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

علت طلاقتون چیه

زود به زود قهر میکرد این آخریا سرکار نمیرفت میرفتم به زور میرفت خودشو به مریضی میزد که گواهی پزشکی بگیره 

هروقت میخواستم بگم فلان رفتارت اذیتم میکنه یا از چیزی ناراحت میشدم میگفت برو طلاقتو بگیر برو مهریه تو بزار اجرا 

با تو نمیشه زندگی کرد 

زود به زود قهر میکرد این آخریا سرکار نمیرفت میرفتم به زور میرفت خودشو به مریضی میزد که گواهی پزشکی ب ...

ازدواجتون چجوری بوده؟ از قبل هم رو میشناسید یا به هم معرفی شدید؟

زود به زود قهر میکرد این آخریا سرکار نمیرفت میرفتم به زور میرفت خودشو به مریضی میزد که گواهی پزشکی ب ...

خب وقتی خودش گفته طلاق دردش چیه بازی درمیاره؟

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.