2777
2789
عنوان

انتخاب همسر

219 بازدید | 16 پست

اگر شما یه خانوم زیبا رو که چادری یا با حجابه و یه خانومی که زیبا رو و امروزیه(طبیعی).

کدومو برای پسرتون یا برادرتون با...انتخاب میکنین،دلیلاتونم لطف کنید بگید

ممنونم پیشاپیش

راضیم به هرچی اتفاق افتاد ,اگر خوب بود زندگیمو قشنگ کرد ;) اگر بد بود منو ساخت    

اولاً که حق انتخاب با خودشونه و شاید برادرم نظرش با من فرق داشته باشه . ولی اگه خودم‌پسر بودم یه خانوم امروزی . البته نه بی حجاب ‌ .

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زیباروی طبیعی مثل خودم😎😎😎😎بههههههههههله😌😀😀😀😀😀😀

👏مهم نـیست چه چیـز بہ یـک زن بـدهی,هرچہ بدهـــے آنـــــرا بهترمیـسازد:نطـفہ ای بہ اوبــده...فرزنـــدے بہ تـوخــواهــدبخشــــید!خــانہ ای بہ اوبـــده,ازآن کـاشـانہ  ای خواهد سـاخت!لـبخندی بہ او بـــده,قلـبـ❤ـش رابہ توخواهـــدبخــشید!زن آنچــــہ را بــہ اوبـدهنــــد,تـکثیــــرمےکنـــــدوپژواکـــــ مےبخـــشد!پـس اگــربــہ اوزنــــدگےِ جـــهنــمــے بـدهـے,تــعجــب نکـــن کــہ از آن جـــهـنــمـــے بـــزرگـــتر بــــرايــت بـــســازد!👌👌👌

بستگی داره ظاهر که مهم نیست 

ولی به شخصه اصلا دوس ندارم این دخترای عجق وجق رو برای داداشم بگیرم مجرد بمونه بهتره 

نطر شخصیمو گفتم 

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره❤
ولي كلا من خانوم خيلي محجبه دوست ندارم ، زن داداشم هم با حجاب نيست و خيلي هم خوبه

بسیار عالی

برادر ندارم پسرم ندارم اما خودشون انتخاب مي كنن و اينكه بستگي داره اون اقا مذهبي باشن چادري&nbs ...

عزیزم زاتا الان دوره زمونه ای نیست که بخوان به انتخاب دیگران زن بگیرنمن فقطنظر شخصیتونو نسبت به این قضیه پرسیدم

بستگی داره ظاهر که مهم نیست  ولی به شخصه اصلا دوس ندارم این دخترای عجق وجق رو برای داداشم بگیر ...

نظرتون محترمه

بنظرم اصلا ب این چیزا نیس 

ی وقت میبینی اون چادریه از همه بدتره

باید ببینی ذاتش چطوره

من شخصا ترجیح میدم ی دختر امروزی ک خیلی بی حجاب نباشه و در حد معمولی رو انتخاب کنم 

تا ی خانوم محجبه

چون خودم با چادریا راحت نیستم 

البته با اونایی ک خیلی مذهبی ان

وگرنه چادری ای ک صد قلم ارایش میکنه و با هزار نفر بگو بخند میکنه ک دیگه داره ادا در میاره

من خودمم اصلا از اینکارا خوشم نمیاد

ادمای خیلی مذهبی هم همش در حال ارشادن و اکثرشون ی غرور خاصی دارن ک انگار بقیه در مقابلشون هیچن!

با عرض پوزش از چادریای جمع

بنظرم اصلا ب این چیزا نیس  ی وقت میبینی اون چادریه از همه بدتره باید ببینی ذاتش چطوره من شخص ...

هیچوقت نمیشه یه رفتار رو به یه جمع نسبت داد

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره❤