2777
2789
عنوان

بی انگیزه گی

47 بازدید | 6 پست

سلام میدونم شاید هیچکس تاپیک منو نخونه ولی اگه خوندید کمکم کنید من ۲۰ سالمه یه خواهز داره دارم که مشکل داره تازه یک سالش شده خودم نامزد کردم چون رسم اینجا پیش نامزدم میمونم و مادر پدرم یه شهر دیگه هستن نامزدم داره خونه می‌سازه یکی دو ماه دیگه درست میشه دوسال  قرص ضد افسردگی میخوردم ولی یه سال خوده ای پیش قطع کردم چاق شدم تنبلی تخم دان پیدا کردم سردرد های عجیب دارم ازمایش خون دادم همه چی نرمال نامزدم خیلی دوست دارم اونم منو ولی من انگیزه واسه کارام ندارم همش نامرتبم کارای شخصیم زوری انجام میدم چون خواهر زادم مشکل داره میرم کمک اون اگه شوهرش شیفت صبح باشه از صبح تا ظهر اونجام اگه شیفت عصر باشه عصر میرم نامزدم میاد دنبالم میرم کمکش کنم ولی انقدر بی انگیزم که نمیتونم کاراش کنم همش سرم تو گوشیه فیلم های کره ای حالم خوب می‌کرد ولی الان حتی اونم حالم خوب نمیکنه بدبین شدم مثلا مادر شوهرم حس میکنم طعنه میزنه نامزدم همش چاقیم به رخم میکشه میگه ورزش کن خستم از وضعیتی که توشم هزینه مشاور ندارم و نامزدم نمیزاره برم اصلا شاید اینجا مشاور نداشته باشه درآمد ندارم پول تو جیبی ندارم نامزدم بعضی وقتها ناراحتم میکنه هیچ دوستی اینجا ندارم لبخشید طولانی شد

خب برو باشگاه . کلاس زبان کره ای ک دوس داری.یا یه کلاس مهارتی ک بتونی ازش پول دربیاری مث فوتوشاپ‌خیاطی اینا. 

یا هم شروع کن‌درس خوندن برا دانشگاه. 

میدونم‌حوصله اینا رو نداری ولی مطمئن باش بهتر از بیکار بودنه

عزیزم کامل خوندم 

نمی دونم جواب میده برات یا نه

برا من تا حدودی جواب میده

هر روز برا خودت چک لیست بنویس از کارهایی که می خوای بکنی

اولش کوتاه باشه بعد هر روز یه مورد بهش اضافه کن

یا یه چک لیست کلی از اهدافی که می خوای بهش برسی بنویس

بعد کارهای روزانه تو بنویس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب برو باشگاه . کلاس زبان کره ای ک دوس داری.یا یه کلاس مهارتی ک بتونی ازش پول دربیاری مث فوتوشاپ‌خیا ...

بخدا خیلی دوست دارم ولی نامزدم نه بهم پول توجیبی میده نه پول کلاسارو نه مادرم میده الان از پول خودم میخوام کلاس سیاه قلم مجازی شرکت کنم بهش نگم چون میدونم دعوا میکنه

خب برو باشگاه . کلاس زبان کره ای ک دوس داری.یا یه کلاس مهارتی ک بتونی ازش پول دربیاری مث فوتوشاپ‌خیا ...

اسم باشگاه میارم میگه خونه ورزش کن میگه بامامانم برو چون اونا یه کارت رایگان دارن میتونن برن میگه به مامانم فردا میگم بیاد دنبالت چند روز منتظر بودم نیومد بعد فهمیدم مادرش دوست نداره منو ببره حیلی حالم بده 

اسم باشگاه میارم میگه خونه ورزش کن میگه بامامانم برو چون اونا یه کارت رایگان دارن میتونن برن میگه به ...

برو تو پارک پیاده روی. برنامه انرجیم نصب کن باهاش رایگان ورزش کن خیلی خوبه. از اینستا و یوتیوب آموزش های رایگان هرچی ک‌دوس داری رو ببین . بعدشم بگو پدرت یا مادرت با نامزدت صحبت کنن ک بهت پول بده اینجوری ک نمیشه